Kazan Dairesinde Yangın Çıktı

Pirimehmet Mahallesi’nde 5 katlı binanın kazan dairesinde çıkan yangın paniğe yol açtı. Özkanlar kavşağında trafik kilitlendi, yollar kapandı, halk otobüsleri otobüsler rötar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2013 12:43
Kazan Dairesinde Yangın Çıktı

Çıkan yangın 4 itfaiye aracının müdahaleleriyle yaklaşık 1 saat içersinde söndürülürken, neyse ki, ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, olay saat 16.45 sıralarında Pirimehmet Mahallesi Özkanlar Kavşağı’ndaki Mehmet Özkan’a ait 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi.

Nedeni belirlenemeyen bir şekilde kazan dairesi kısmında alevler bir anda büyüyünce vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi.

Çıkan yangın sonucu, binanın tümünü kaplayan yoğun duman, söndürme çalışması yapan itfaiye erlerine zor anlar yaşattı.

Oturdukları binanın dumanla kaplı olduğunu gören bazı vatandaşlar fenalık geçirdi, bazıları da olanı biteni şaşkın ve meraklı bakışlarla balkonundan izledi.

Öte yandan binanın tümünü kaplayan yoğun duman nedeniyle itfaiye erleri, merdiven kullanarak binanın üst katlarında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Ancak, itfaiyenin merdivenine binmek istemeyen vatandaşlar, evlerinden bina merdivenini kullanarak inmeyi tercih etti.

Yangına müdahale eden itfaiye araçlarının olay yerine gelmesiyle birlikte Özkanlar Kavşağı, 107. Cadde ve Süleyman Demirel Bulvarı’nda (102. Cadde) yol bir süreliğine trafiğe kapandı.

Mesai çıkışına denk gelen olay sonrasında yollarda uzun kuyruklar oluştu.
Olay yerine gelen 4 itfaiye aracıyla, 16 itfaiye eri yangın söndürme çalışmaları yaparken, polis ekipleri de şehrin ana arterlerini trafiğe açmaya çalıştı.

İtfaiyenin yangın söndürme çalışmalarını tamamlamasından sonra trafiğe kapanan yollar polis ekipleri tarafından tekrar açıldı.

Yangın sonucu, ev ve işyerlerinde orta çapta maddi hasar meydana geldi.
İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırırken, polis güçleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.