‘Kazan Hırsızları’ Polisten Kaçamadı!

Kurtuluş Mahallesi’nde kazan çaldıkları iddia edilen 3 kişiden biri ev sahipleri tarafındna yakalanınca, kendisini yakalayan kişilere bıçak çekti. Yakalanan şüpheliyi etkisiz hale getiren polis ekipleri diğer iki şüpheliyi de kısa süre sonra yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2013 15:31
‘Kazan Hırsızları’ Polisten Kaçamadı!

Isparta’da bir evden kazan çalmak isterken ev sahibine yakalanan 3 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgilere göre, Kurtuluş Mahallesi’nde bir evdn kazan çalmak isteyen 3 kişi, kazanı ele geçirdikten sonra ev sahibine yakalandı.

Durumun haber verilmesi üzeri emniyet güçleri alarma harekete geçti.
Ev sahibinin, motosikletle kaçan hırsızları özel aracıyla takibi sırasında polisin de devreye girmesiyle kovalamaca başladı.

'HEM SUÇLU, HEM GÜÇLÜ' DİYE BUNA DENİR...
Kaçan şüpheli şahıslardan biri kazan sahiplerine yakalanınca bıçak çekti. Emniyet güçleri, V.D. olduğu belirtilen şahsı kısa sürede yakalayarak etkisiz hale getirdi.

Yakaladıkları şüpheliyi gözaltına alan polis ekipleri, yaptıkları detaylı araştırmalar sonucunda motosikletle kaçan diğer iki şüpheliyi de kısa sürede buldu.

3 şüpheli Gülistan Polis Merkezi’nde gözaltına alınırken, gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ