Kazandıklarımızın Güzelliğini Yaşıyoruz

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar, ön seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Biz kaybettiğimizin hesabını değil, kazandıklarımızın güzelliğini yaşıyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Kazandıklarımızın Güzelliğini Yaşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı olan Süleyman Coşar, ön seçim sonuçlarının ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

Coşar, ön seçimin bir demokrasi şöleni olduğunun altını çizerek “Ön seçim demokrasi açısından son derece önemli. Birçok güzelliği içerisinde barındırıyor. Bunu güzel yaşayabilmek lazım. Listeye giren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ama yetmez. Listeye giremeyen arkadaşlarımıza da başarılar dilemek isterim. Çünkü, onların da tıpkı listedeymiş gibi çalışması, emek harcaması gerekiyor” dedi.

Ön seçim çalışmaları boyunca birçok kazanım elde ettiğini kaydeden Süleyman Coşar, “Biz burada bu çalışmalarda ciddi kazanımlar elde ettik. Her şeyden önce halkımızla kucaklaştık, dertlerini dinledik. Umutlarını paylaştık. Söyleyeceklerimiz vardı, söyledik. Dinleyeceklerimiz vardı dinledik. Bunu bundan sonrada yapacağız. İnsanımızla temas edeceğiz. Halkın içinde, halkı dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Coşar, “Ön seçimde bize oy veren, vermeyen bir şekilde bu mücadeleye katkı ve emek sunan herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.