Kazaya Davetiye Çıkarıyor

Kazaya Davetiye Çıkarıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2017 09:58
Kazaya Davetiye Çıkarıyor



Özel İdare Kavşağı ve devamında Isparta Eğirdir Karayolu’ndaki kavşak çalışmaları ve yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin azami dikkat göstermesi gerekiyor. Dikkatsizlik ve aşırı hız ise adeta kazalara davetiye çıkarıyor.

 Isparta kabuğunu kırarak büyüyen bir profil izliyor. Kişi başına düşen araç sayısı da bir hayli yüksek olan Isparta’da yol yapım çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Özel İdare Kavşağı’nda devam eden çalışma, devamında Eğirdir yolundaki yol yapım çalışmaları sürücülerin azami dikkat göstermelerini gerektiriyor. Dikkatsizlik, aşırı hız ve kural ihlali kuşkusuz kazalara davetiye çıkarıyor.  

Ajans32 ve Demokrat Gazetesi Haber Merkezine whatsapp ihbar hattından ve elektronik postadan ulaşan vatandaşlar meydana gelen kazalara ilişkin yolda meydana gelen daralmalardan yakınıyorlar. Yolun bazı bölümlerinde iki hatta üç şeritten tek şeride düşüyor olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.  

Gelen ihbarlarda özellikle eski Asker Hastanesi’nden Doğa Kolejine kadar olan bölümünde yolun daralmasından şikayet ediliyor. Bir diğer şikayet konusu da Aliköy ve TOKİ girişinde yaşanan sıkıntı ile ilgili TOKİ’ye ve Ali Köye dönecek araçlar arkadan gelen araçların güvenliğini de tehlikeye sokuyor. Yolun çalışma yapılan bölümlerinde daha fazla trafik güvenliği işaretleri konulması hatta trafik ekiplerinin görevlendirilmesi ise taleplerin başında geliyor. 


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.