Kazaya Işıklı Davetiye

Çünür Kavşağı'nda arızalı trafik ışıkları adeta kazaya davetiye çıkarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2014 17:30
Kazaya Işıklı Davetiye

Trafiğin sağlıklı ve güvenli akışını sağlayan trafik ışıklarında meydana gelen arızalar, trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor.

Bunun bir örneği de Çünür Kavşağında yaşanıyor. Mehmet Töge Mahallesi'nden Çünür Kavşağı'na bağlanan caddede bulunan trafik ışıkları bir arıza nedeniyle eksik çalışıyor.

Öyle ki; trafik ışığı yeşilde ve sarı da normal çalışırken kırmızıya döndüğü anda çalışmaz duruma geliyor. Bir diğer deyişle o caddede kırmızı ışık yanmıyor.ajans32

Sürücülerin zaman zaman zor anlar yaşadığı caddede normal akışa göre kırmızı yanması gereken ışık yanmadığı için sürücüler kontrollü olarak ana caddeye çıkmak istiyor. Ancak bu sırada trafik güvenliği ciddi tehlikeye düşmüş oluyor. 

Konuyla ilgili olarak Ajans32'ye yaşadıkları sıkıntıyı dile getiren sürücüler, "Bu yol trafiğin yoğun olarak aktığı bir yol. Ama ışıkların düzgün çalışmaması bizleri de büyük tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor. Yetkililerden bir an önce buradaki arızayı gidermelerini istiyoruz" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum