Keçiborlu Belediyesinin Başı Dertte

Keçiborlu’da kimliği belirsiz kişiler tarafından alt geçitler, parklar, bahçeler, oyun parkları ve umumi tuvaletlere zarar verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2013 10:47
Keçiborlu Belediyesinin Başı Dertte

Kimliği belirsiz kişiler alt geçitlerdeki aydınlatma ve kamera sistemine zarar veriyor. Parklardaki aydınlatma, çöp kovası, bank ve havuzlara zarar veriyor. Bu soruna çare bulamayan belediye kamera sistemi kurdu, bu defa da kameraları söküp gittiler.

Belediye Başkanı Turgut Soykan halktan yardım istedi. Bu konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkanı “Belediyemiz personeli ve halktan kişilerle ekipler oluşturduk geceleri halkın ortak kullanımındaki alt geçitler ve parklar denetlenecek, bu konudaki ihbarlar emniyet ile paylaşılacak, tespit edilen kişiler savcılığa bildirilecek. Kıt kanaat bütçemizle yaptığımız bu eserler ve halkımızın hizmetine sunduğumuz bu alanlar yine halkımızın yardımıyla korunacaktır. Tüm ilçe halkımızın yardımlarını ve hepimizin malı olan bu ortak kullanım alanlarına sahip çıkmasını istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum