Keçiborlu Kanat Taktı Uçuyor

Keçiborlu Kanat Taktı Uçuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2016 11:09
Keçiborlu Kanat Taktı Uçuyor

Keçiborlu MYO bünyesinde açılan 2 yıllık Uçak Teknolojisi Programının ardından 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksek Okulunu da kaptı. Bünyesinde 5 bölüm olacağı belirtilen Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksek Okulunun alt yapı çalışmalarının hızla tamamlanmasının ardından 2017-2018 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencilerin alınması hedefleniyor. Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksekokulu müjdesini ilçemize ve Isparta’mıza hayırlı olsun diyerek duyurdu.

Isparta’nın sektörel kümelenme konularından olan havacılık noktasında Keçiborlu atak yapmayı sürdürüyor. Daha önce Keçiborlu MYO bünyesinde 2 yıllık Uçak teknolojisi bölümü açılmasına onay verilen Keçiborlu’da şimdide 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksek Okulunun açılmasına onay verildi. Keçiborlu Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Avrupa Havacılık Güvenlik Teşkilatı'ndan (EASA) 333 bin 600 euroluk hibe desteği aldığını 'Uçak Bakım, Onarım, Boyama Eğitim Modülü'ne ev sahipliği yapıyor.

Keçiborlu’da kurulacak 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksek Okulunun müjdesini Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı ziyaret eden SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı verdi. Konu ile ilgili Gülses’e bilgi veren Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksek Okulu bünyesinde 5 bölüm açılmasının hedeflendiğine dikkat çekerek altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2017-2018 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencilerin kabul edilmesi için çalışacaklarını söyledi.
Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak “belediye olarak elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Keçiborlu için sevindirici bir gelişme. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim” dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.