Keçiborlu’da Büyük Sevinç

Keçiborlu Belediyesince gerçekleştirilen Eldere’den getirilen içme suyu isale hattının şehir içine kadar olan bölümü tamamlandı. Deneme amaçlı olarak hatta su verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2014 17:41
Keçiborlu’da Büyük Sevinç

Yıldıztepe trafo yanında yapılan dua ile birlikte Belediye Başkanı Turgut Soykan tarafından isale hattı ve şebeke ile ilgili bilgiler verildi. “2010 yılı haziran ayında başlayan çalışmanın nihayet sonuna yaklaştık. Bu deneme ile su ilçemize ulaştı.

Kısa bir süre sonra buradan su deposuna yaklaşık 500 m. daha boru döşenecek ve en kısa sürede eski şebekemizden yeni suyu içeceğiz inşallah. En kısa zamanda da yeni depolardan su verilecek. İş bitim tarihi Haziran sonu olan bu projeyle birlikte inşallah içme suyu sorununu köklü ve teknolojik bir şekilde çözeceğiz.

Kaya Mahallesi ve Yıldıztepe’de bazı sokaklar dışında şebeke tamamlandı. Şu ana kadar takvim normal işliyor. İnşallah zamanından önce şebeke ve isale hattı tamamlanacak. Yıllarca İlçemizde su sıkıntısı olmayacak.

Bağış ve katkıları ile bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle halkımızın bağışları bize moral oldu. 60 yıldır kanayan bir yara halkımızın da el birliği ile çözülüyor. Bizi mutlu eden budur. Ben bu konuda emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum