Keçiborlu'da Görev Değişikliği

Keçiborlu'da Görev Değişikliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2015 19:17
Keçiborlu'da Görev Değişikliği

AK Parti Keçiborlu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçer, görevine veda etti. Dinçer’in yerine Ali Koç getirildi. Dinçer ise AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı’na atandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Keçiborlu Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kongresi bugün yapıldı. Kongreye Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Keçiborlu İlçe Başkanı İbrahim Ağras, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve çok sayıda partili katıldı.
Kongreye tek liste halinde gidildi. Mevcut Başkan Mustafa Dinçer, başarıyla yürüttüğü başkanlık görevine, İlçe Başkan Yardımcılığına atanması nedeniyle veda etti. Başkan Dİnçer’den boşalan koltuğa ise Ali Koç getirildi.

Başkan Dinçer, bugüne kadar başarıyla yürüttükleri görevi başarılı olacağına inandıkları Ali Koç arkadaşlarının getirilmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Biz hep bütünleştirici, yapıcı siyasetten yana olduk. Bundan sonrada teşkilatımız ile daha çok çalışarak, 2023 hedefine sağlam adımlarla ulaşacağız. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde bu hedefe ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi.

AK Parti Keçiborlu Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeni seçilen Ali Koç ise kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğini, ak kadrolarla büyük işler başarmak için çaba sarf edeceğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum