Keçiborlu’da Trafik Kazası 1 Kişi Ağır Yaralandı

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2013 14:09
Keçiborlu’da Trafik Kazası 1 Kişi Ağır Yaralandı

Afyonkarahisar- Isparta karayolunun Keçiborlu mevkisinde aşırı hızlı olduğu öğrenilen Durmuş Eski (40) yönetimindeki 32 DE 766 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Saat 20: 40 civarlarında orta refüje çıkıp taklalar atan ve daha sonra tekrar kendi şeridine geçen otomobil sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Önce Keçiborlu Devlet Hastanesi'ne ardından da Isparta Gülkent Hastanesi'ne kaldırılan yaralının beyin travması geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan karayolu kaza yapan aracın kaldırılması ve yolu temizleme çalışmaları nedeniyle bir süre araç trafiğine kapatıldı.

Vatandaşlar yolu kullanan sürücülerin aşırı hızlı gittiklerini belirterek daha önce de sık sık trafik kazasının meydana geldiğini söylediler. İki gün içinde aynı yolda ikinci kazanın meydana geldiğini belirten Keçiborlular yetkilileri önlem almaya çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ