Keçiborlu’nun Parlak Dönemi Resmen Başladı

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Keçiborlu Belediye Başkan Adayı olan ve en yakın rakibi CHP’li mevcut başkan Turgut Soykan’ı 720 oy farkla geride bırakan Yusuf Murat Parlak, bugün mazbatasını alarak makamına oturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2014 16:35
Keçiborlu’nun Parlak Dönemi Resmen Başladı

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Keçiborlu Belediye Başkan adayı olan aldığı 2 bin 303 oyla başkanlık koltuğuna oturan Yusuf Murat Parlak, mazbatasını alarak makamına oturdu. Keçiborlu İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okulu’nda düzenlenen törenle Mazbatasını alan Parlak, buradan ekibiyle birlikte yürüyerek Keçiborlu Belediyesi’ne geldi.



İlçe Müftüsü’nün okuduğu duanın ardından Belediye Nikah Salonunda tebrikleri kabul eden Parlak, “Uzun bir çalışma maratonunun ardından Allah başarıyı nasip etti ve bugün mazbatamızı aldık. Seçim sürecinde bize güvenen, bize yol arkadaşlığı yapan tüm kardeşlerime, tüm büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim” dedi.



Parlak, “Keçiborlu’da belediye yönetmek gerçekten zor. Borçlu bir belediye. Ama biz hem o borçları ödeyeceğiz. Hem de hizmet edeceğiz. Seçim döneminde verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Birlikte el ele vererek çalışacağız” şeklinde konuştu.



Başkan Parlak, Belediye Başkanlığı makamında oturarak burada kendisini ziyarete ve tebriğe gelenlerle de bir süre sohbet etti. Başkan Parlak’ı AK Parti’nin etkili ismi Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal’da makamındaki ilk gününde yalnız bırakmadı.















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum