Keçiborlu’ya Doğalgaz Sözü

‘Keçiborlu iktidarla buluşuyor’ sloganı ile yola çıkan AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Murat Parlak, projelerini açıklamaya başladı. Parlak’ın duyurduğu ilk proje ise doğalgaz oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2014 20:02
Keçiborlu’ya Doğalgaz Sözü

AK Parti Keçiborlu Belediye Başkan Adayı Yusuf Murat Parlak 2014 Mart ayında yapılacak olan seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Parlak, seçim çalışmaları kapsamında projelerini de açıklamaya başladı.

Keçiborlu için en önemli projelerinden birisinin doğalgaz olduğunu ifade eden Parlak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan konuya ilişkin söz alındığını, Keçiborlu halkını kısa süre içerisinde doğalgaz ile buluşturacaklarını söyledi.

Keçiborlu’nun belediyecilik noktasında hizmete aç bir ilçe olduğunu söyleyen Parlak, “Allah’ın izni ve ilçe halkımızın teveccühü ile seçilip belediye başkanı olmamız halinde ilçemize hak ettiği hizmetleri getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

İlçe halkını doğalgazın rahatlığından faydalandırmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini ifade eden Başkan Parlak, “Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız ile bire bir yaptığımız görüşme sonrasında, doğalgazın getirilmesi noktasında kesin söz aldık. Bu sözümüzü belediye başkanı olduğumuzda yerine getireceğiz” dedi.

İlçede nüfusun yaşlı kesiminin bir hayli fazla olduğunu söyleyen Parlak, “Tüm İlçe halkımıza gereken değeri vereceğiz. Ak Belediyeciliğimizde onların rahat etmesi, yaşamlarını daha ferah geçirmeleri için çalışacağız. İlçemize doğalgazın getirilmesiyle birlikte halkımızın yaşam koşulları daha da rahatlamış olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum