‘Kel Alaka’ Kırdı - Geçirdi

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de adını büyük kitlelere duyuran Atalay Demirci, ‘Kel Alaka’ isimli stand up gösterisi için geldiği Isparta’da seyircisini gülme krizine soktu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2014 16:08
‘Kel Alaka’ Kırdı -  Geçirdi

Yetenek Sizsiniz’de birici seçilerek Türkiye’nin gönlünde taht kuran Atalay Demirci, ‘Kel Alaka’ stand up gösterisi için geldiği Isparta’da seyircileri kırdı, geçirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, Funorg ve ve BayOrg Organizasyon tarafından Isparta Kültür Sineması’nda dün akşam seyircisiyle buluşan Atalay Demirci, sahnede kaldığı 60 dakika boyunca hayranlarını güldürdü.

Sahnede, zaman zaman gerçek hayatta yaşadığı komik olaylara da değinen Demirci, hayranlarına da takılmadan edemedi.

Isparta Merkez’de ilk defa stand up gösterisi için sahne alan Demirci, 2 saatlik gösterisinin ardından Afyonkarahisar’a geçti.

Gösteriden hayli memnun kalan seyirciler, kamera kaydı ve fotoğraf çekiminin yasak olduğu gösteriyi tekrar tekrar izlemek istediklerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.