Kendi Elektriklerini Kendileri Üretiyor

Kendi Elektriklerini Kendileri Üretiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2018 13:15
Kendi Elektriklerini Kendileri Üretiyor

İMKB Mesleki ve Teknik Lisesi, kurdukları sistem ile tükettikleri elektrik enerjisini kendileri üretiyor. Böylece, okulun elektrik giderlerinin % 90’ı bu yöntemle karşılanıyor. 

Bulduğu her fırsatta okulları ziyaret ederek, okul yöneticilerinden Okul Aile Birliklerine, öğretmenlerden öğrencilere kadar tüm eğitim camiasıyla bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, geçtiğimiz gün Modernevler Mahallesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Mesleki ve Teknik Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüşme yaptı. 

OKULUN SORUNLARINI DİNLEDİ 

Okulun girişinde Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, daha sonra Öğretmenler Odasına geçerek burada okul yöneticileri, Öğretmen ve Öğrencilerle görüşerek okulun sorunları hakkında bilgiler aldı. 

ÇÖKER’DEN OKUL 

YÖNETİMİNE TEBRİK 

Okul Yöneticileri tarafından bu ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’e kurdukları sistem ile enerjilerini kendilerinin ürettikleri ve bu doğrultuda okulun elektrik giderlerinin % 90’ını bu yöntemle karşılamaları aktarıldı. Bu durum İl Müdürü Çöker’i çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Müdür Çöker, böylesine güzel bir çalışmadan dolayı Okul yönetimini tebrik etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.