Kendi ölüm ilanını veren Merve Gülbence'de

Kendi ölüm ilanını vererek boşanan anne ve babasını tekrar nikah masasına Merve Sarıoğlu, TRT ekranlarında yayınlanan Gülbence programında ünlü sanatçı Gülben Ergen’in konuğu oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2011 10:45
Kendi ölüm ilanını veren Merve Gülbence'de

Kendi ölüm ilanını vererek boşanan anne ve babasını tekrar nikah masasına Merve Sarıoğlu, TRT ekranlarında yayınlanan Gülbence programında ünlü sanatçı Gülben Ergen’in konuğu oldu.

Bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Merve ve ailesi, dün milyonlarca kişinin izlediği Gülbence programının konuğuydu.

Gülben Ergen’e olayı anlatan Merve Sarıoğlu, stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşırttı.

Anne-babası boşanan 17 yaşındaki Merve Sarıoğlu, 12 Eylül tarihinde kendi ölüm ilanını belediye hoparlöründen anons ettirtmişti. Hemen eve gelen anne-baba kızlarını görünce çok sevindi. Merve’nin bu oyunundan sonra nikâh masasına oturdular.

Yalvaç’ta anne ve babası boşanan Merve Sarıoğlu (17), geçtiğimiz günlerde bu ayrılığı kendi ölüm ilanını vererek noktalamıştı. 13 yıl ayrı yaşadıktan sonra kızlarının akıl dolu oyunuyla yeniden bir araya gelen anne Fadime Durukan ve baba Kazım Sarıoğlu, 32 yıl sonra ikinci kez nikâh masasına oturarak “evet” dedi.

Olay nasıl gerçekleşmişti;
Yalvaç’ta annesi ve 4 kardeşiyle dedesinin evinde oturan Merve Sarıoğlu’nun anne ve babası, aralarında çıkan bir anlaşmazlık nedeniyle 1998’den beri ayrı yaşamaya başladı. Çift, 2 yıl önce mahkemeye başvurarak resmen boşandı. Anne ve babasını yeniden bir araya getirmek isteyen Merve, tüm çabalarına rağmen sonuç alamayınca 12 Eylül tarihinde Yalvaç Belediyesi İlan Memurluğu’na giderek kendisinin ölüm ilanını verdi. Bu ilanı da belediye hoparlöründen anons ettirdi. Kızlarının ölüm ilanını belediye hoparlöründen duyan anne Fadime Durukan ve baba Kazım Sarıoğlu şok geçirdi. Soluğu oturdukları evde alan anne ve baba, kızlarını ayakta görünce önce şaşırdı, ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Merve’nin “yeniden evlenin” isteğini bu kez geri çevirmeyen Fadime Durukan ve Kazım Sarıoğlu, nikâh masasına oturmaya karar verdi. Fadime Durukan, eski eşinin oturduğu eve taşındı. 12 Eylül’den beri aynı evi paylaşan çift, 32 yıl önce oturdukları nikâh masasına yeniden oturarak bir ömür boyu birlikte yaşamak için tekrar “evet” dedi. Nikâh töreninde çifti, evliliklerinden olan 5 çocuğu yalnız bırakmadı. Damat Kazım Sarıoğlu’nun nikâh şahitliğini Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Aksoy, anne Fadime Durukan’ın şahitliğini ise Yalvaç Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Selami Akgün yaptı. Nikâh sırasında çiftin yakınları ve arkadaşları da vardı.

“Anne ayağına bas”
Nikâhta annesinin yanında bulunan Merve’nin kulağına sık sık eğilerek “Anne ayağına bas” demesi esprilere neden oldu. Anne ve babalarının yeniden evlenmeleri karşısında mutlu olan çocukları, “Bu birliktelik ölüme kadar sürsün. Artık bizi yalnız bırakmayın” temennisinde bulundu. Törenin ardından damat Kazım Sarıoğlu’nun arkadaşları, “3 çocuk daha bekliyoruz” diye espri yaptı.
Kendi ölüm ilanını veren Merve Gülbencede

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum