Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman

Gelendost’ta ilköğretim Okulu öğrencileri kendi yaptıkları tuzlukları satarak kumbaralarında biriktirdikleri paraları Engelsiz Yaşam Derneği’ne bağışladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2013 16:34
Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman

Gelendost Şehit Erhan Çakmak İlköğretim Okulu 4.Sınıf Öğrencileri, kendi el emekleri ile yaptıkları tuzluklarını satarak kumbaralarında biriktirdikleri paraları, Gelendost Engelsiz Yaşam Derneği’ne gelerek ellerindeki kumbarayı dernek Başkanı Yaşam altınkurt’a vererek “biz derneğe bağış yaparak engelliler için katkı sağlamak istiyoruz” dediler.

Öğrencilerin küçük yürekleri ile yaptıkları bu anlamlı yardıma tüm engelliler adına teşekkür eden Yaşam Altınkurt, “Şehit Erhan Çakmak İlköğretim Okulu başta okul müdürü olmak üzere tüm öğretmenlerine ve 4. sınıf öğretmeni Yasin Candan’a böylesine duyarlı öğrenciler yetiştirdikleri için bir kez daha sonsuz teşekkürler” dedi.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum