Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman!

Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman!

Yayınlanma:
Kendileri Küçük Ama Yürekleri Kocaman!

Yalvaç Dedeçam’lı ilkokul ve ortaokul öğrencileri ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele veren askerlerimize birer mektup yazarak duygularını dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta Dedeçam Şehit Ramazan Karaca İlkokulu ve Ortaokulu yönetimi, Afrin’de canlarını ortaya koyarak teröristlere karşı mücadele eden askerlerimize gönderilmek üzere mektup yazma etkinliği düzenledi. Öğrenciler ayrıca okul bahçesinde ay yıldız temalı bir koreogragi gösterisi sundular.

Okul Müdürü Hasan Hüseyin Özkan, Dedeçam İlkokulu olarak Afrin’de görevli askerlerimize manevi desteklerini iletmek için ay yıldız temalı bir koreografi sergilendiğini, öğrencilerimizin de duygularını iletebilmeleri için askerlerimize mektup yazma etkinliği düzenlediklerini ifade etti. Müdür Özkan, “Allah tüm askerlerimizi korusun, onlara yardım etsin, muzaffer kılarak evlerine dönmeyi nasip etsin. Çocuklarımızı ve bu konuda hassas olmalarından dolayı onları yetiştiren öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Minik öğrencilerin yazdığı mektupların, TÜMSİAD Isparta Şubesi’nin Afrin’e göndereceği yardım tırı ile birlikte askerlerimize ulaştırılacağı bildirildi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.