Kendimi Daha Güçlü Hissediyorum

Kendimi Daha Güçlü Hissediyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2015 09:14
Kendimi Daha Güçlü Hissediyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili 1.sıra Adayı Nuri Okutan, ‘kişiliğimin şekillendiği yer’ olarak tabir ettiği ve mezun olduğu Gönen Öğretmen Okulu’ndaki arkadaşları ile bir araya geldi. Okutan, arkadaşları ile bir araya geldiği ve özellikle ‘hocaların hocası’ olarak tabir ettiği Mehmet Bozkurt’u anarken oldukça duygulandı.

Gönen mezunları ile bir araya gelen ve geçmişi yad eden Okutan ve arkadaşları zaman zaman hüzünlendi, zaman zaman okul günlerindeki hatıraları ile neşelendi. Gönen Mezunları adına arkadaşlarına seslenen Adem Ünlü, toplumun toplum olmasında değerlerin olduğunu, bunlardan birisinin de mensubiyet duygusu olduğuna vurgu yaptı.

‘Değerli öğretmenlerim, abilerim, kardeşlerim’ diyerek söze başlayan MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, bir araya gelmekten büyük bir keyif aldığını söyledi. Buluşmayı ‘Aile toplantısı’ olarak değerlendiren Okutan, “Böyle aile toplantılarına ihtiyaç vardı. Kendimi daha güçlü hissediyorum” dedi.

Buluşma ile birlikte geriye dönüş olduğunu ve geçmişi hatırladığını ve duygulandığını ifade eden Okutan, görevi itibariyle dışarıda bulunduğu zamanlarda dahi Isparta’ya geldiğinde mutlaka Gönen’e uğramayı ihmal etmediğini kaydederek, “Gönen’e uğrarım ve hatıralarımı tazeliyorum” ifadesinde bulundu.

Gönen mezunları olarak bir araya gelerek arkadaşlığın, kardeşliğin, yatılı okulun ne anlama geldiğini hem birbirlerine hem de topluma göstermiş olduklarını belirten Okutan, “Mehmet Bozkurt hocamı burada anmak isterim” derken, oldukça duygulandı. Sesi titreyen Milletvekili Adayı Nuri Okutan, “Mehmet Bozkurt hocamın benim üzerimde çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum. O hocaların hocasıydı” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından ise Okutan ve arkadaşları okul yıllarında yaşadıkları hatıralarını birbirlerine anlatarak oldukça keyifli anlar yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.