Kendimizle Yarışacağız

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il, merkez ilçe, kadın kolları, Ülkü Ocakları ile geçmişten bugüne kadar partide görev almış yöneticilere bir yemek verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2013 16:20
Kendimizle Yarışacağız

Yemeğe, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz başta olmak üzere, partide bugüne kadar il, merkez ilçe başkanlığı yapan isimler, eski milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Verilen davette ayrıca Isparta’nın bazı sendika başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yer aldı.

Birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın,
yaklaşan yerel seçimlerin Ispartalılara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye açısından önemli olduğunu kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, “Yerel seçimlerde bir önceki yapmış olduğumuz görevimizi tekrar yenilemek istiyoruz” diyerek, belediyenin bir dönem daha MHP’de olacağını kaydetti.

Gönüllerde birlik ve beraberlik oluşturmak istediklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, bugüne kadar Isparta’yı hak ettiği yere taşımak ve MHP’yi yüceltmek için belediye başkanlığı görevini sürdürdüğüne dikkat çekti. Hiçbir zaman çalışma eforunu kaybetmediğini ve tekrar seçilmesi halinde yapılan çalışmaların çok daha fazlasını Isparta’ya kazandıracaklarını kaydeden Günaydın, MHP’nin Isparta’da ve belediyede başarılı olmamasını isteyenlerin bulunduğuna işaret etti.

Isparta Belediyesi ve şirketlerin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımları ile ilgili olarak da davetlilere bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın hizmeti MHP ile gördüğünü dile getirdi. Günaydın, “Isparta gerçek iktidarı MHP ile bulmuştur. Isparta’mızı bizler kalkındıracağız. İş MHP olarak partimize ve belediye olarak bize düşüyor” dedi.

Isparta ve Türkiye’deki siyasi gelişmeler ile ilgili olarak da konuşan Günaydın, ülkenin uyuyan bir toplum haline getirildiğini artık Türk Milleti’nin uyanmasının gerektiğini belirterek, “Bir sonraki belediyecilik dönemimizde kendimizle yarışacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından karşılıklı istişareler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum