Kendini Yakmaya Çalıştı

Kendini Yakmaya Çalıştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2016 18:05
Kendini Yakmaya Çalıştı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde alkollü bir şahıs bir elinde benzin bidonu diğer elinde çakmakla intihara kalkıştı. Eşinin getirilmesini isteyen 36 yaşındaki şahısı polis dalgınlığından yararlanarak etkisiz hale getirdi.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde eşiyle problemleri olan 36 yaşındaki işçi Ramazan Ç. Alkol aldıktan sonra üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalıştığı sırada polis tarafından engellenerek intiharı önlendi.
Olay akşam saat 19.30 sıralarında Pazar Aşağı Mahallesi eski Buğday Pazarı’nda meydana geldi. Polisi arayan bir vatandaş elinde benzin bidonu olan bir erkeğin kendisini yakmaya çalıştığını haber verdi. Olay yerine polisi itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Polislerin geldiğini gören Ramazan Ç. Eşini çok sevdiğini kendisinin getirilmemesi halinde kendisini yakacağını belirtti. İntihardan vazgeçirmek için polisler ikna çabalarına girişti. Polislerin yanına yaklaşmasını istemeyen Ramazan ç. Sık sık ‘Yaklaşmayın kendimi yakarım’ tehditleri savurdu. Bu esnada bir polis memuru şahıs arkasını döndüğü esnada çakmak bulunan elini yakalayarak etkisiz hale getirdi. Benzin bidonu da elinden alınan şahıs kendisini kelepçelemek isteyen polislere ‘Adam mı öldürdüm beni kelepçelemeyin’ diye itirazda bulundu.
Olaydan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırılan Ramazan Ç.’nin 106 promil alkollü olduğu belirlendi. Şahıs daha sonra ifadesi alınmak üzere Polis Merkezine götürüldü.

Nurettin Arkan Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.