Kendisine Yakışanı Yapmış!

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un seçim başarısızlığı ile ilgili olarak Milletvekili Ali Haydar Öner’i de suçlaması CHP’de ipleri gerdi. Öner, “Başarısızlığının faturasını başkasına kesemez. Kendisine yakışan bir açıklama yapmış” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2014 15:48
Kendisine Yakışanı Yapmış!

Seçim sonuçlarının ardından CHP’de ipler gerilmeye başladı. Gazetecilerin karşına çıkan ve seçim başarısızlığının sebeplerini anlatan İl Başkanı Şenol, bu açıklamasında ““Bu sonuçlar nedeniyle milletvekilimizi ve eski milletvekilini de suçluyorum. İkisini de göreve çağırdık. Birisi kafasına göre geldi. Diğeri ise hiç gelmedi. Coşkuner, Muğla’da çalışacağını söyledi. Artık nerede çalıştı bilemiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Milletvekili Ali Haydar Öner’e konuyla ilgili görüşlerini soran Ajans32 muhabirine çarpıcı açıklamalar yaptı. Milletvekili Öner, “Ben hiçbir çağrı beklemeden çalışmalara katıldım. Bir çok programın bana bildirilmemesine rağmen, gerekli çalışmaları yaptığıma inanıyorum. Sayın Şenol, başarısızlığının faturasını başkalarına kesemez” dedi.

İl Başkanı Vedat Şenol’un seçim arifesinde Merkez İlçe Başkanı Senayi Demirkol’u görevden aldığını hatırlatan Milletvekili Öner, “Seçim arifesinde merkez ilçe başkanını ve ilçe başkanlarını görevden almak ne demek. Bu sonuçların sebebini araştıracaksan bunlara da bakacaksın. Şenol’un açıklaması sorumsuz ve kendisine yakışan bir açıklama olmuş” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öner, ayrıntılı bir değerlendirmeyi Isparta’da düzenleyeceği bir basın toplantısında yapacağını da sözlerine ekledi.

VEDAT ŞENOL'UN O AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum