Kent 2011 Fuarında Yalvaç Standı

Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte organize ettiği “Kent 2011 Fuarı” 7-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2011 11:52
Kent 2011 Fuarında Yalvaç Standı

Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte organize ettiği “Kent 2011 Fuarı” 7-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yalvaç Belediyesi de fuarda bir tanıtım standı açtı.

On iki belediye başkanı ile 400 yakın yöneticinin katıldığı Fuarın açılışı 7 Nisan Perşembe günü Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tarafından gerçekleştirildi.

“Kent 2011 Yerel İhtiyaçlar Fuarı” kapsamında ülke çapında tüm belediye başkanları ve üst düzey yöneticilerine bilgilendirme toplantıları da gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantılarda “Belediyecilikte Başarının Yolları”, “Belediyelerde Sosyal Yardımlar”, “Belediyelerde Temsil ve Ağırlama Giderleri” ve “6111 Sayılı Torba Yasasının Belediyelerle İlişkileri” gibi konular ele alındı.

7-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenen toplantılara Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram ve Başkan Yardımcısı Turgut Kara da katıldı. Bilgilendirme toplantılarının yanı sıra fuarda, Yalvaç Belediyesi tanıtım panolarından oluşan bir de sergi açtı. Yalvaç’la ilgili broşür ve kitapların dağıtıldığı 35 metre kare alana sahip stantta Yalvaç’ın tarihi ve kültürel özellikleri ziyaretçilere tanıtıldı.

Açılışına Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’ında katıldığı Konya Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, 10 Nisan Pazar günü sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.