Kent Konseyi Kenti Hatırladı

Kent Konseyi Kenti Hatırladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2016 12:01
Kent Konseyi Kenti Hatırladı

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Isparta’nın güzelleşmesi ve daha iyi yaşam sağlanabilmesi için çeşitli çalışmalar yaparak Belediye’ye zaman zaman öneri sunacaklarını belirterek, “Birinci önerimiz şehrin trafik sorununun çözümü konusudur” dedi.

Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları önceki gün başladı. Belediye Meclisi’nin Şubat dönemi açılış toplantısına misafir olarak katılan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Isparta’nın en önemli sorunu olan trafik sıkışıklığı olduğunu vurguladı.

BÜLBÜL; “TRAFİK EN BÜYÜK SORUN”
Meclis toplantısında söz alarak bir konuşma yapan Başkan Bülbül; “Yaşanabilir şehir olma açısından bende Konsey olarak meclis üyesi arkadaşlarımızın görüşlerine katılıyorum. Şehrimizi daha da güzelleştirecek bazı çalışmalar hakkında önerilerimiz olacaktır. Bundan sonraki çalışmalarımız konusunda sizlere bazı önerilerimizi sunmak istiyoruz. Ben, özellikle trafik konusunda otopark çalışmalarınızı takdirle karşıladığı ifade etmek istiyorum. Ancak, trafik sorunu, trafik sıkışıklığı bu yaşanabilir şehirlerin en önemli sorunlarından birisi.

“MİGROS KAVŞAĞININ TRAFİK
YOĞUNLUĞU OLDUKÇA ARTACAK”
Yaşanabilir kent olması noktasında yaptığınız yatırımlar ve otopark çalışmaları konusunda sizleri kutlarım. Yaşanabilir şehirlerin en önemli sorunu trafik sorunudur. Trafik sorunu olan şehirlerde de yaşanabilirlik sorun olur. Devlet Hastanelerinin toplanacağı DDY Garı, Eğirdir Yolu güzergahında önümüzdeki dönemde trafik sıkışacaktır. Bugünden kavşak düzenlemesi için önlemler alınmalı ve çalışmalara başlanmalıdır.

“MİMAR SİNAN CADDESİNDE
KEZA AYNI SORUN VAR”
imar Sinan Caddesi keza sıkıntılı. Trafik sıkıntısı yaşanıyor. Bu konulara çözüm bulunması gerekiyor. Şehir Hastanesi’nin önünde bulunan DDY Kavşağı’nda da belediye olarak bugünden bir çalışma başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla acil olan 3 kavşağımız var ve bunları yapmak yada yaptırmak sorundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum