Kent Konseyi Yeni Binasında

Isparta Kent Konseyi, Isparta Belediyesi’nin tahsis ettiği Modernevler Mahallesi sosyal tesislerindeki yerinde hizmet vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2014 13:53
Kent Konseyi Yeni Binasında

Isparta’nın gelişimine katkı sağlamak, gönüllülük esasına göre şehrin sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla kurulan Kent Konseyi’nin yeni hizmet binasının açılışı Mehteran Takımı’nın gösterileriyle başladı.

Açılış törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, konseyin yeni binasının kazandırılmasında emeği geçen Başkan Günaydın’a teşekkür ederken, Ispartalılara daha iyi hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

Yeni hizmet binasının Kent Konseyi ve Ispartalılara hayırlı olması dileklerini ileten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Kent Konseyimize burada huzur içerisinde, rahat bir ortamda hizmet projelerini üretmelerini diliyorum. Bizim de burada bir menfaatimiz var. Bu menfaat, yine Isparta’ya hizmet  konusudur. Buradan çıkan konular belediyemizle de ilgili olursa bizde bu projeleri elimize alıp, uygulamaya koyabiliriz. İnşallah güzel projeler çıkarırlar. Çıkacak olan ve bizimle ilgili projeleri de kendimize görev addederiz. Bu güzel çalışma mekânının kent konseyi yönetimi ve üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yeni hizmet binasının konseye ışık tutacağını dile getiren Isparta Valisi Vahdettin Özkan da, “Kent konseyi önemsediğimiz bir kurum. Hem belediyemize hem bizlere istişare olarak ilkesel ve etik olarak tanzim etmemiz gereken hareketler nelerdir o noktada ışık tutuyor, tutmalı. Sayın Belediye Başkanımıza böyle bir binaya katkısı olduğu ve kent konseyine tahsis ettikleri için teşekkür ederiz. Bu kent konseyinin daha da  kurumsallaşmasına, daha da iyi fikirler üretmesine, daha etkin çalışmaları hepimize bir ışık tutma noktasında daha iyi bir mesafe kat etmelerine vesile olur. Binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum