Kent Konseyi’nden Başdeğirmen’e Ziyaret

Kent Konseyi’nden Başdeğirmen’e Ziyaret

Yayınlanma:
Kent Konseyi’nden Başdeğirmen’e Ziyaret

Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Örmeci ile yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. 

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta ile ilgili yapılan çalışmalar ve Kent Konseyi’nin yapmayı planladığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kent Konseyi Başkanı Örmeci, Isparta’nın gelişimi ve büyümesi adına kent konseyi olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek için daha fazla çaba göstereceklerini belirterek, bunun için kamu kurumları, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare içinde olacaklarını söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın da paydaş kuruluşlar arasında yer aldığını belirten Örmeci, “Sizler de Isparta için çalışıyorsunuz. Isparta’nın ekonomik, sosyal ve birçok sorunu ile ilgilenmenin yanı sıra ilimize böyle güzel bir bina yaparak kalıcı bir eser kazandırdınız. Biz geldik toplantımızı burada yaptık sizlere emekleriniz için teşekkür ederim.” dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de ziyaretleri için Kent Konseyi Başkanı Örmeci ve ekibine teşekkür ederek, “Memleket hepimizin burada yaşayan herkesin ilimizin gelişmesi adına yapılacak çalışmalara katkı sağlaması gerekiyor. Evde oturan ev hanımı da buna katkı sağlar, kamu kurumda çalışan bir memurda üniversite okuyan bir öğrenci de demek istediğim herkes kendi imkanları doğrultusunda ilimizin gelişmesine katkı sağlayabilir. Kent Konseyi de sivil toplumun önemli kurumlarından biridir. Bizde ilimiz için yapılacak her türlü güzel çalışmada yer almaktan mutluluk duyarız. Ziyaretleriniz için de teşekkür ederim.” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.