Kentin Yıldızı

Kısa sürede Isparta’nın lezzet markaları arasına girmeyi başaran Mozaik Kafe, yenilenen dekorasyonu, ferah mekanı, hijyenik ortamı, eşsiz lezzet yelpazesi ve güler yüzlü personeli ile adeta kentin parlayan yıldızı oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2022 20:12
Kentin Yıldızı

Şimdi sizi Isparta’nın eşsiz mekanlarından birisine götüreceğiz. Kafeler Caddesi’nde hizmet veren Mozaik Kafe, dünya mutfağı ile yöresel lezzetleri bir çatı altında topladı.

Dünyanın eşsiz lezzetlerinin yanı sıra, Isparta ve bölgenin yöresel lezzetlerini aynı mönüde buluşturan Mozaik Kafe, ferah ortamı ve otantik dekorasyonu ile de dikkat çekiyor.

Yemek çeşitlerinin yanı sıra, aperatifler, dünya kahvelerinin eşsiz örnekleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle göz dolduran Mozaik Kafe lezzet ve keyif arayanların adresi oldu.

Kentin gurme isimlerinden biri olan İlyas Arslan, Mozaik Kafe mutfağını Demokrat okurları için değerlendirdi. Arslan, “Mozaik Kafe’nin mönüsü oldukça zengin. Öncelikle bunu söylemek sanırım. Dünya mutfağının yöresel lezzetlerle buluştuğu bir adres diyebilirim. Örneğin, Anadolu lezzetleri arasında yer alan Çökertme’nin, İtalyan mutfağının aranan lezzetleri arasında yer alan Penne Rosa ile müthiş uyumu tatmaya değer. Mozaik Kafe’nin Isparta lezzet turizmine büyük katkısı olduğu kanısındayım. Bu arada personelin ilgili ve güler yüzlü hizmetinden de söz etmeden geçmemek lazım. Mozaik Kafe personeli, mutfak ve hizmet anlamında eğitimli, işletmeye değer katan bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor. Isparta’ya yolu düşen herkesin Mozaik Kafe’de bir mola vermesini ısrarla tavsiye ederim” dedi.

Mozaik Kafe işletme yetkilisi Selçuk Kaya da “Biliyoruz ki kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Birikimli ve donanımlı şeflerimiz, alanında ciddi eğitimlerden geçmiş baristalarımız, güler yüzlü personelimizle sizi evinizde hissettirecek bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Konuklarımızın buradan memnun ayrılması ve tekraren bizi tercih etmeleri de bu anlamdaki başarımız açısından bir işaret veriyor. Mozaik Kafe ailesi olarak, sesimizin ulaştığı herkesi kafemize bekliyor, dünya mutfağı ve yöresel lezzetlerimizi tatmalarını, dünya kahvelerinin nadide örneklerinin tadını çıkarmalarını ve soğuk-sıcak içecek çeşitlerimizle keyifli vakit geçirmelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada meraklısına bir de not iletelim: Haber ekibimizin Mozaik Kafe’ye notu 10 üzerinden 10… 

1-140.jpg

2-061.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.