Kerevit Projesi 3. Türkiye Su Seminer’inde Tanıtıldı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Türkiye’de Kerevit Üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi” projesi 3. Türkiye Su Ürünleri 2012 Seminerleri’nde tanıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 14:49
Kerevit Projesi 3. Türkiye Su Seminer’inde Tanıtıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, Türkiye’de örnek gösterilen AB projesi hakkında bilgi vermek amacıyla Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu’nun yanı sıra Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çetinkaya, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler, çeşitli üniversitelerden bilim adamları, yayıncılar, balıkçılar, balık yetiştiricileri katıldı.

Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Antalya Kepez Birimi’nde düzenlenen seminere proje hakkında konuşmalarını yapmak üzere davet edilen ITSO Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, katılımcılara projenin günümüze kadar gerçekleştirilen aktiviteleri hakkında bilgi verdi.

Su ürünleri sektörü ile ilgili güncel konuların ele alındığı seminerde, yetiştiricilik, besleme, avcılık, işleme, yeni türler, teknoloji, kalite, marka, ambalaj, Hacep, ithalat, ihracat, Tarsim, fuarlar, pazarlama, AB standartları, Bürokratik sorunlar, Alternatif projeler konularında bilim adamları ve sektörler konuları tek tek ele alarak sorunlara çözüm arandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.