Kervansaray Baştan Sona Yenilendi

Kervansaray Baştan Sona Yenilendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2018 18:05
Kervansaray Baştan Sona Yenilendi

Isparta Belediyesi Gökçay Mesireliğinde bulunan kendisinin işleteceği Kervansaray olarak da bilinen yapının yenileme çalışmalarında sona geldi. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları yerinde incelerken, restorana iki bin metrekarelik mutfak kurulduğunu yine restoran kısmının da iki bin metrekareden oluştuğunu belirtti. Çevre düzenlemesi gerçekleştirilen alanda ve restoran bölümünde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Son aşamaya getirmiş olduğumuz Kervansaray’da baştan aşağıya yenileme çalışması uygulandı” dedi. 

Isparta Belediyesinin restoranı kendisinin işleteceğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Belediye olarak halkımıza en iyi, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunacağız. Özel aşçılarımızla menüleri ortaya çıkardık. Burayı en kısa zamanda bir ay içerisinde hizmete açacağız. Son kontrollerimizi yaptık. Güzel, kaliteli servislerle hizmet verecek restoran kuruyoruz. Ailelerimiz buraya gelerek et, balık, Türk yemekleri başta olmak üzere zengin bir menü ile karşılaşacaklar. Restoranımız sadece Isparta’ya değil, bölgeye de hitap edecek şekilde yapıldı. Kitap fuarımız bölgeye hitap etti, aynı şekilde restoranımız da bölgeye hitap edecek. Restoranımızda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Bunlardan birisi de aynı otoparklarımızda olduğu gibi güvenlik kamera sistemleri. Burası da emniyetli, korunaklı güzel bir işletme olacak. Aileler, çocuklar, öğrenciler, kısaca 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız rahatlıkla buraya gelebilecek, mutlu olacak. 

Restoranımızın önceki halinde 40 metrekarelik bir mutfak vardı. Biz bunu iki bin metrekareye çıkardık. İşletmemiz profesyonel olacak. İşletmemizin Isparta’mız ve bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum