Keşke Bir BAKANımız Olsaydı!

Hükümetin Toki aracalığı ile yaptırdığı spor teslilerine yenileri ekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 12:05
Keşke Bir BAKANımız Olsaydı!

10 ile daha yatırım yapan tokinin ihalelerei açıklandı., TOKİ'nin spor tesileri yapacağı Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Trabzon ve Mersin futbol takımları, Süper Toto Süper Lig'de, Hatay, Batman'ın bir takımı ve Afyon futbol takımı 3. Lig'de bulunuyor.Pastada aslan payını ise hükümette bir BAKANı ile temsil edilen Afyonkarahisar aldı.

Edinilen bilgiye göre, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında, şehir merkezinde kalan,ekonomik ömrünü tamamlamış ve sportif faaliyetleri karşılamada yetersiz kalan spor tesisleri yıkılarak yerine yenileri yapılıyor. TOKİ, ihalesi geçen yıl yapılan 15 bin seyirci kapasiteli Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nin inşaatını ise sürdürüyor.

İhale kapsamında, Afyonkarahisar'da 15 bin kişilik stadyum yanında, bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, müstakil atletizm sahası, su kayağı tesisi, 10 adet futbol sahası, 2 adet kapalı tenis kortu, 2 adet açık tenis kortu yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum