Keşke Evde Kalsanız Yada Başkan Bankları Kaldırsa

Keşke Evde Kalsanız Yada Başkan Bankları Kaldırsa

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2020 00:50
Keşke Evde Kalsanız Yada Başkan Bankları Kaldırsa

Koronovirüs tehdidi sebebiyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin tüm kademeleri ve toplumun tüm kesimleri #evdekal çağrısı yaparken, Isparta'da özellikle risk gurubunda olan yaşlı kesimin uyarıları kulak ardı ederek Belediye İşhanı çevresindeki banklarda oturup, hiç birşey yokmuş gibi davranması tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Yaşanan bu durum Denizli'de Belediye'nin bankları kaldırmasını akıllara getirdi.

Denizli'de yaşlıların koronavirüsle ilgili tüm uyarılara rağmen Bayram Yeri Meydanı'ndaki banklarda oturmalara devam etmesi üzerine belediye ekipleri çözümü bankları sökmekte buldu.

Isparta'da da bazı vatandaşların uyarılara kulak asmaması sonrası Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in de çarşı merkezde bulunan bankları kaldırmasının yerinde olacağı görüşü ortaya çıktı.

Biz de özellikle risk gurubunda yer alan vatandaşlarımıza keşke #evdekal sanız yada keşke başkan Başdeğirmen bankları kaldırsa diyoruz...


 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum