Keşke Yıkılmasaydı

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediyesi tarafından Işıkkent Mahallesi’ne yaptırılan Gökkubbe’nin üst çatısının göçmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Özel, önce geçmiş olsun dileklerini iletirken, keşke yıkılmasaydı dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2013 16:06
Keşke Yıkılmasaydı

Isparta Belediyesi tarafından Işıkkent Mahallesi’ne yaptırılan Gökkkubbe Fuar Alanı inşaatının üst çatısı çöktü. Milletvekili Özel, ilk olarak açıklama MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz’dan beklerdim diye konuştu. Özel, bu üzücü olay sonrası siyaseten birşey kazanmanın derdinde değilim, keşke yıkılmasaydı şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Y. Ziya Günadın’ı eleştiren Milletvekili Recep Özel; “Herşeyi ben bilirim mantığı ile hareket etmek doğru değil. Bu fuar alanı yapılırken, Isparta Mimarlar Odası Başkanlığı, bazı Belediye Meclis Üyeleri, hatta belediyede çalışan bir çok kişi bile görüş önerileri sundu. Belediye Başkanı Günaydın’ın bu kesimleri dinlemesi gerekirdi. Kulaklarını açmış olsaydı eğer, bu tür hata yapma şansı olmazdı” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Özel ayrıca, İstanbul yolu üzerinde zaten bir fuar alanı vardı. Neden Işıkkent’e bir fuar alanı daha yapılıyor anlamış değilim diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum