Keskin ve Şimşek AKP'den Aday Adaylıklarını Açıkladı

Seçim takvimi ilerledikçe millet vekili aday adaylarıda bir bir ortaya çıkmaya başkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2011 18:23
Keskin ve Şimşek AKP'den Aday Adaylıklarını Açıkladı

TBMM Basımevi Müdür Yardımcısı Keskin ve Sağlık Bakanının Özel Kalem Müdürü Dr. Ercan Şimşek'in AKP’den Isparta Milletvekili Aday adaylığı için görevlerinden istifa ettikleri belirtildi.

Dr.Ercan ŞİMŞEK KİMDİR?













1973 yılında Isparta’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Isparta’da tamamladı. 1998 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2007 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi ve Hukuk Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1995 yılında Erzurum’un, sonradan hastaneye dönüşen, ilk Özel Tıp Merkezi’nin kurucuları arasında yer aldı. 1998-2001 yılları arasında Erzurum’da Sağlık Bakanlığı’na bağlı çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptı.

2001 yılında Isparta Merkez, Kurtuluş ve Sermet Mahallesi Sağlık Ocaklarındaki baştabiplik görevine müteakip, askerlik hizmetini 2002-2003 yılları arasında İzmir’de tamamladı.

2004-2006 yılları arasında Isparta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve aynı zamanda İl Sağlık Müdürlüğü’nde Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

Çeşitli sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve Sağlık Bakanlığının toplam kalite yönetimi ve hasta hakları konularında düzenlediği kongre, sempozyum ve panellere konuşmacı olarak katıldı. “Isparta Hasta Hakları Sempozyumu” düzenleme komitesinde yer aldı.

2006-2008 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Dönüşüm Programı Akdeniz ve Ege bölgeleri Saha Koordinatörlüğü, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Danışmanlığı, Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İl değerlendirme çalışmaları kapsamında pek çok ilde Sağlıkta Dönüşüm Programı çalışmalarına katılarak Türk Sağlık Sistemini sahada, vatandaşa yansıyan yüzüyle değerlendirme fırsatını buldu.

2007 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

2008 yılından beri Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın özel kalem müdürlüğünü yapmaktadır.

Isparta İli Kalkındırma Derneği, Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği, Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği, Bilim İnsanları Dayanışma Derneği, Sağlıklı Nesiller Derneği, Sosyal Hizmet Derneği, Türk Tabipleri Birliği ve Isparta Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır. Dr.Ercan Şimşek, evli ve iki çocuk babasıdır.

MUSA KESKİN KİMDİR ?
 
AK Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Musa Keskin 1956 yılında Senirkent’te doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Senirkent’te tamamlayan Keskin, 1981 yılında Bursa Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümünden mezun olup aynı yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi Tutanak Müdürlüğünde Stenograf olarak göreve başlamıştır.

1988 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Bölümünden mezun olan Keskin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, İhtisas Komisyonlarında, araştırma ve soruşturma komisyonlarında 22 yıl Stenograf olarak görev yaptı.

2003-2011 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Basımevi Müdürlüğünde yasamadan sorumlu müdür yardımcısı olarak çalışmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır. 2002 ve 2007 yıllarında Milletvekili Genel Seçimlerinde de AK PARTİ Isparta Milletvekili Aday Adayı oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum