Kick Boks Şampiyonası Başladı

Kick Boks Şampiyonası Başladı

Yayınlanma:
Kick Boks Şampiyonası Başladı

22-30 Temmuz tarihleri arasında Işıkkent Spor Salonu’ nda yapılacak olan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonası 23 Temmuz Perşembe günü saat 15:00’ da yapılan seremoni ile başladı.

Müsabakalar Point Fighting (Büyükler,Gençler,Yıldızlar ve Minikler), Light Contact (Büyükler,Gençler ve Yıldızlar), Kick Light (Büyükler) Branşlarında düzenlenecek. Müsabakalarda 81 ilden 200 spor kulübü, 1500 sporcu, 100 hakem görev yapacak. Isparta 8 gün boyunca kick boksa doyacak.

Seremonide, Kick Boks sporuna emeği geçen ve şampiyonanın düzenlenmesinde katkıda bulunanlara plaket verildi. Isparta Valisi Vahdettin Özkan adına plaketi Vali Yardımcısı İsmail Akman alırken, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Kick Boks İl Temsilcisi Şöhret Ali Gülsever’ e de katkılarından ötürü plaket verildi.

Plaket takdimi esnasında Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı tarafından plaket alanlara boks eldiveni giydirilirken seremoni renkli anlara sahne oldu.

Müsabakalar Işıkkent Spor Salonunda 30 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum