Kickboks Şampiyonası’nda Isparta Rüzgarı

Kickboks Federasyonu 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Samsun’daki Minikler-Gençler ve Büyükler Kickboks Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Isparta rüzgârı esti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2011 06:20
Kickboks Şampiyonası’nda Isparta Rüzgarı

Kickboks Federasyonu 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Samsun’daki Minikler-Gençler ve Büyükler Kickboks Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Isparta rüzgârı esti.

Şampiyona 27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ispartalı sporcularımız, şampiyonadan Türkiye dereceleriyle dönerek gururumuz oldular. Sporcularımızdan Genç Erkekler’de İbrahim Said Gülsever Türkiye ikincisi, Büyük Erkekler’de Şükrü Karagül Türkiye üçüncüsü, Büyük Erkekler’de İbrahim Badaş Türkiye üçüncüsü ve Büyük Bayanlar’da Şengül Merve Gülsever Türkiye beşincisi oldu.

ALİ GÜLSEVER GURURLU
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kickboks İl Temsilcisi Ali Gülsever şu bilgileri verdi:
“Böylesi önemli şampiyonada Isparta’mızı 7 sporcuyla temsil edebildik. Sporcularımız gerçekten var güçleriyle çalıştılar ve bizim için son derece sevindirici sonuçlara imza atmayı başardılar. Sadece aldıkları başarılı sonuçlarla değil, gerek kişilikleri ve gerekse disiplinleri ile göğsümüzü kabarttılar. Şunu göğsümü gere gere söylüyorum ki Isparta’mız kickboksta son derece emin adımlarla ilerliyor. Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerin her siklette 4 sporcuyla katıldığı, bir çok ilin her sıklette 3 sporcu ile katıldığı, bir çok ilin her sıklette 2 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’na biz sadece 7 sporcu götürebildik. Elimizde bulunan tüm imkanları zorlayarak ancak bu kadar sporcuyla gidebildik. Elimizde bulunan tüm imkanları zorlayarak ancak bu gelen sporcularımızın kuşaklarının yetmediğinden kaynaklandı. Kısmet olursa gelecek seni sporcu Türkiye Şampiyonası’na daha fazla sayıda sporcuyla katılarak daha fazla başarı elde etmek mili takıma mutlaka sporcu gönderebilmek için şimdiden çalışma programı oluşturduk ve çalışmalara hiç ara vermeden devam edeceğiz. Ispartamızda kickboksun daha da yaygınlaşacağını düşünüyorum.

“ONLARLA GURUR DUYUYORUM”
Ispartamızın adını daha iyi duyurabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak tüm kulüplerimizle omuz omuza verip daha fazla çalışacağız. Daha iyi yerlere gelebilmek için ne gerekiyor ise yapacağız. İlk defa şampiyonaya katılan tüm sporcularımız fire vermeden takım olarak çeyrek finale katıldı. Bununla da kalmayarak Genç Erkekler’de İbrahim Said Gülsever Türkiye ikincisi, Büyük Erkekler’de Şükrü Karagül Türkiye üçüncüsü, Büyük Erkekler’de İbrahim Badaş Türkiye üçüncüsü, Büyük Bayanlar’da Şengül Merve Gülsever Türkiye beşincisi oldular. Ayrıca Büyük Erkeklerde Mehmet Yüncü ve İbrahim Kaya’da çeyrek finale yükselerek göğsümüzü kabartarak haklı gururumuz oldular. Her zaman söyledim yine söylüyorum, başarı sporcularımıza, başarısızlık bana aittir. Onlarla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum ve gözlerinden öpüyorum. Bu sıradan basit bir başarı değil.”

TEŞEKKÜRLER
Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışan tüm gençleri spora davet eden Gülsever, “Destekleriyle yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekilimiz Fatma Uçarlar’a, Şube Müdürümüz İsmail Doğaner başta olmak üzere tüm personellerine teşekkürü bir borç biliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum