Kılı Kırk Yarıp Suçluları Buluyorlar

Isparta Emniyet Müdürlüğü yaptığı başarılı çalışmalarla faili meçhul olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2014 15:39
Kılı Kırk Yarıp Suçluları Buluyorlar

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlükleri sayesinde faili meçhul olayları aydınlatarak suçluları adalete teslim ediyor.

Son olarak Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlükleri sayesinde, trafik kazasına karışan bir şahısla evden hırsızlık yapan 2 bayan şahıs yakalanmıştı.

Yakalanan şahıslar olay yerinde bıraktıkları delillerin incelenmesinin ardından kimlik tespiti yapılarak yürütülen titiz bir çalışmayla adalete teslim edildi.

Kriminal Laboratuvarlarda bulunan delillerin incelenmesiyle aydınlatılan olaylardan biri Eğirdir’de meydana gelen ölümlü trafik kazasıydı.
Geçtiğimiz günlerde Eğirdir yolu üzerinde meydana gelen bir trafik kazasında Hasan Gezgin isimli bir yayaya çarpılması sonucu şahıs olay yerinde hayatını kaybetmişti. Çarpan aracın olay yerinden kaçmasının ardından Polisin yürüttüğü inceleme neticesinde olay yerinde bulunan kırık far ve plastik aksesuar parçaları Olay Yeri inceleme ekiplerince incelenerek toplanmıştı.

Çünür yolu üzerinde bir benzin istasyonunda park halinde bulunan ve ön farlarında kırıklar olduğu tespit edilen bir araç görülmesi üzerine yakalanan araçta, gerekli incelemeler yapılarak elde edilen deliller incelendi. Kriminal Laboratuvarlarında incelenerek Eğirdir’de olay yerinde parçaları bulunan araca ait olduğu tespit edildi. Sürücüsünün 2 promilin üzerinde alkollü olduğu anlaşılmış ve adliyeye sevk edilen O.Ç. isimli şahıs olayın faili olduğu tespit edildiğinden tutuklandı.

Olay yerlerinden alınan parmak izleriyle de birçok olayı aydınlatan ekipler, son olarak evden hırsızlık yapan 2 bayan şahsı yakalamıştı.
Davraz Mahallesinde iki ayrı ikametten yapılan hırsızlık olaylarının faillerini bulmak için harekete geçen ekipler olay yerinden aldıkları parmak izlerini sisteme girdi. Başka bir ikamette ise hırsızlığa teşebbüs eden şahısları yakalayan ekipler yapılan parmak izi incelemesiyle Davraz Mahallesindeki hırsızlık olaylarının failleri olduğunu tespit etti. Şahıslar adli mercilerce tutuklandı.

Emniyet, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlükleri sayesinde çok sayıda olayı aydınlattı.









     

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.