Kılıç: Kaçak Tur Düzenleyenlere Dikkat

Bazı kişilerin seyahat acenteleri dışında kaçak olan tur düzenledikleri ihbarlarını alan Kültür ve Turizm Müdürlüğü harekete geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2010 10:27
Kılıç: Kaçak Tur Düzenleyenlere Dikkat

Yeni yıla sayılı günler kala seyahat acenteleri müşterilerine alternatif eğlenceler sunuyor. Aslında işin doğru olan yönü de bu.

Ancak, bazı kişilerin seyahat acenteleri dışında kaçak olan tur düzenledikleri ihbarlarını alan Kültür ve Turizm Müdürlüğü harekete geçti. Yetki belgesi olmadan, sözleşmesi olmadan yapılan gezi ve turlara para ve hapis cezası uygulandığını hatırlatan Kılıç, vatandaşları da daha dikkatli olmaya çağırdı.

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, “İlimizde 15 yetkili acente bulunuyor. Yaklaşan yılbaşı nedeniyle bazılarının özellikle öğrencilerin tur düzenlediklerini haber alıyoruz. Üstelik afişler yapmışlar. Bu durumun suç olduğunu bildiriyoruz. Tur ve gezi düzenleme işi sadece yetkili acentelerin işidir. Hem yol hem de güvenlik için bu çok önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.