Kılıçdaroğlu Isparta’dan Memnun Ayrıldı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Pazratesi günü gerçekleştirdiği mitingden memnun ayrıldığı öğrenildi. İl Başkanı Senayi Demirkol da Ispartalılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2015 17:37
Kılıçdaroğlu Isparta’dan Memnun Ayrıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, Pazartesi günü CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun katıldığı mitingden memnun ayrıldığını söyledi.

Hava muhalefetine rağmen başaqrılı bir miting gerçekleştirdiklerini kaydeden Demirkol, “Hemşerilerimizin mitinge ilgileri gerçekten çok yüksekti. Onbinlerce Ispartalı yaşanacak bir Türkiye özlemiyle miting alanına adeta akın etti. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu da duyduğu memnuniyeti bizzat bana belirtti. Ben yoğun bir tempo ile miting hazırlık sürecini birlikte yaşadığımız il yönetimimize, merkez ilçe yönetimimize, ilçe başkan ve yöneticilerimize, gençlik ve kadın kollarımıza ve bütün Ispartalılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.