Kılıçdaroğlu Ispartalılardan Ekmel Bey İçin Oy İstedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Isparta’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Isparta Belediyesi oldu. Buradan yürüyerek ITSO’ya giderek ITSO yönetimini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, son olarak partisinin il merkezinde partililerle bul

Yayınlanma:
Kılıçdaroğlu Ispartalılardan Ekmel Bey İçin Oy İstedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Demirel Havaalanında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, parti yöneticileri ve partililer tarafından karşılandı.

Buradan seçim otobüsü ile Isparta’ya gelen Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Isparta Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Kılıçdaroğlu burada hükümetin dış politikasını eleştirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’ya başbakan dahil bir çok bakanın geldiğini hatırlatarak, “Ancak hiç birisi bir devlet adamlığı hüviyeti göstererek Isparta Belediyesini ziyaret etmedi. Sizin bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir devlet adamlığı göstergesidir” dedi.

Kılıçdaroğlu ise “Elbette siyasi partiler seçimlerde yarışırlar. Ancak, o yarış adayın seçilmesinin ardından biter ve artık hizmet önemli duruma gelir. Bizim anlayışımız bu. Siz de sadece MHP’lilerin değil Isparta’nın belediye başkanısınız. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Başarılarınızın da devamını diliyorum. Türkiye’nin ayrıştıranlara değil, birleştirenlere ihtiyacı var” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu burada AK Parti hükümetinin dış politikalarını eleştirerek Ortadoğu’daki kaostan AK Parti hükümetini ve Başbakan Erdoğan’ı sorumlu tuttu. Kılıçdaroğlu, “Ortadoğu’da kan akıyor. Ne yazık ki silahları da Recep Tayyip Erdoğan veriyor. O nedenle Ortadoğu’daki kanda Recep Tayyip Erdoğan’ın sorumluluğu vardır. Recep Tayyip Erdoğan’ın ellerinde kan vardır” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Ortadoğu’daki sorunların çözülmesi için Türkiye’ye ihtiyaç vardır. Bu nedenle de Ortadoğu’yu iyi bilen, analiz edebilen bir isimin Köşk’e çıkması gerekmektedir. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’da bu anlamda çok önemlidir. Ekmeleddin bey, Ortadoğu sorunun çözümü için de kilit isimdir” diyerek Ispartalıların Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermesi gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu’na Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından içerisinde gül ürünleri bulunan gül sandığı hediye edildi.

Kılıçdaroğlu Isparta Belediyesi ziyaretinin ardından yürüyerek Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’na geçti. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen Kılıçdaroğlu’nu bina önünde karşıladı.

İlk olarak basına kapalı kısa bir görüşme yapan Kılıçdaroğlu ve Başdeğirmen daha sonra toplantı salonunda gazetecilerin karşısına geçti.

Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı’nı halkın seçeceğini hatırlatarak, hayırlı bir seçi,m süreci yaşanmasını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başdeğirmen, Kılıçadaroğlu’na başarılar diledi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Kılıçdaroğlu’na üzerinde gül işlemeleri bulunan kahve fincanı seti ve Isparta motifli bir kilim hediye etti.

Kılıçdaroğlu’nun son durağı ise partisinin il merkezi oldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu partisinin il merkezinde önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Daha sonra basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda partililerle Kılıçdaroğlu bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu Isparta temaslarının ardından Burdur’a hareket etti.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN ISPARTA
ZİYARETİNDEN EN ÇARPICI KARELER






































Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum