Kılıçdaroğlu Isparta'ya Yerleşti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir'de yaşıyan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Yoğun ilgiden sıkıldım, İzmir'den ayrıldım şimdi Isparta’ya yerleşiyorum" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 16:26
Kılıçdaroğlu Isparta'ya Yerleşti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de yaşayan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yaşamını Isparta'da sürdürmeye karar verdi, Sav yolu üzerinde lokanta işletecek. "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi CelalKılıçdaroğlu, Gazimir'de bir şantiyede bekçilik yaptığı ortaya çıkınca,kendisine gösterilen ilgiden rahatsızlık duyduğu için Buca'ya taşınmıştı. Dahasonra Aydın'ın Kuşadası ilçesine göç eden Kılıçdaroğlu, Buca'da belediye meclisüyesi olabilmek için eğilim yoklaması yarışına girdi. Hazırlanan hiçbir anahtarlistede yer alamayan kardeş Kılıçdaroğlu, seçilemedi."

Türkiye gündemine böyle haberlerle konu olan CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, 7 kardeşli Kılıçdaroğlu ailesinin enküçük ferdi Cemal Kılıçdaroğlu, Isparta'ya yerleşti. Daha önce 4 kez gezmek veseçim çalışmalarına katılmak için Isparta'ya gelen Celal Kılıçdaroğlu, çoksevdiği Isparta'ya yerleşip, ticaret yapma kararı aldı. Birkaç hafta önceIsparta'ya gelen Kılıçdaroğlu, Sav yolu üzerinde restoran işletecek.

Akdeniz muhabirine konuşan Celal Kılıçdaroğlu,"Isparta'ya daha önce 4 kez gezmeye gelmiştim. Hoşuma gitti. İnsanlarısevecen. İzmir'de yaşıyordum. SSK emeklisiyim.

İzmir'de rahat edemiyorum. Genel Başkan Manisa'ya gelmişti.Orada söyledim 'Abi ben Isparta'ya yerleşeceğim' diye. 'iyi' dedi.

Sav yolunda bir işyeri kiraladık. Orada lokantaaçacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.