Kılıçdaroğlu; "Parasını Verelim Düş Bu Milletin Yakasından"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart seçimleri öncesinde Ispartalılarla buluşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 18:06
Kılıçdaroğlu; "Parasını Verelim Düş Bu Milletin Yakasından"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart seçimleri öncesinde Ispartalılarla buluşuyor.

Hükümet Meydanında partililere seslenecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mitin alanına gelmek üzere.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, miting alanına geldi.



Kemal Kılıçdaroğlu, partilileri selamlıyor. Partililer Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla karşıladı.



Kılıçdaroğlu; "Türkiye'yi kirlilikten temizlemek için hep birlikte 30 Mart'ta sandığa gideceğiz. Beraber omuz omuza sandığa gidip haramilerin iktidarını yıkıp, halkın iktidarını kuralım" dedi.

Demirel'i Kimse Yuhalatamaz

Kılıçdaroğlu, "Isparta önemli bir devlet adamı yetiştirdi. Süleyman Demirel’i yetiştirdi. Onun bir sözü vardır. ‘Yürüyerek kaldırımlar aşılmaz’ Süleyman Demirel Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye için çok çalıştı. Buraya bir başbakan geldi. Bu meydan da Süleyman Demirel’i yuhalattı. Onu kınıyorum. Bu ülkeye Cumhurbaşkanlığı yapmış birisine kimse yuh çektiremez."

Ben Toplayıp Vereceğim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Senin kaç paraya ihtiyacın varsa vallahi ben toplayıp sana vereceğim. Yeter ki düş bu milletin yakasından"

Ne Yaptın Sen Isparta'ya

Kılıçdaroğlu, "11 senedir iktidarsınız ne yaptınız bu kadar yıl Isparta'ya. Bu ülkenin her şehrinde işsizlik var. Peki iktidar olarak siz ne yaptınız bu işsizliğe çözüm bulmak için. Hiçbirşey. Başbakanın tek derdi oğluna iş bulmak" dedi.

Devleti Kuran Parti Nasıl Yönetemez

Kılıçdaroğlu; "Her yerde bu CHP devleti yönetemez diyorlar. Devleti kuran parti nasıl devleti yönetemez. Bu devleti CHP kurdu. Ama bişeyi doğru söylüyorlar. Biz onlar gibi yönetemeyiz. Çalamayız, haksızlık yapamayız utanırız. Ama bunlar bunu iyi şekilde yapıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde meydanlarda hükümete hırsız diye seslenilmemiştir. Ama bunların sayesinde Türkiye'de meydanlarda hırsız diye haykıran halk var"

Hocamıza Güveniyoruz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkan adayı Çakmacı'yı halka selamlatıp "Ona güveniyoruz. Bu yüzden hocamıza sahip çıkacağınızı biliyorum. Isparta çok güzel bir kent, bu kente Çakmakçı hocam yakışır." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından CHP Belediye başkan adayları kürsiye davet edildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Isparta mitingi sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum