Kılıçdaroğlu Yaralı Öğrencileri Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, Isparta’daki programının ardından Ankara giderken, geçtiğimiz gün meydana gelen ve 8 öğrencinin hayatını kaybettiği, 20’sinin de yaralandığı trafik kazasının ardından çeşitli hastanelerde yatan yaralı öğrencileri ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2014 10:11
Kılıçdaroğlu Yaralı Öğrencileri Ziyaret Etti

İlk ziyaretini Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’nu burada CHP AfyonkarahisarMilletvekili Ahmet Toptaş, AKÜ Rektör Yardımcısı Kemalettin Conkar ve partililer karşıladı.

Hastanede tedavi gören 11 öğrenciyi tek tek ziyaret eden Kılıçdaroğlu, öğrencilere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane çıkışında yaralıların durumuna ilişkin bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, yaralıların çoğunun durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Yoğun bakımda olanlar var, doktorlar çok yakından ilgileniyorlar. Serviste yatanların durumu fena değil, iyi. Ameliyattan yeni çıkanlar var, umarım onlar kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Anneleri, babaları tabii fazla kaygı duyuyorlar. Özellikle yoğun bakımda olanların anne ve babaları. İnşallah onlar da bir an önce taburcu olurlar ve ailelerine kavuşurlar, bizim de arzumuz bu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.