Kılıçdaroğlu'na Bir Rakip de Isparta'dan

CHP'nin 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurul'unda Kılıçdaroğlu'na Isparta'dan da bir rakip çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2014 16:01
Kılıçdaroğlu'na Bir Rakip de Isparta'dan

CHP'nin Genel Başkanlık yarışına Isparta'dan da bir aday katıldı. CHP Genel Başkanlığına aday olmak için dilekçesini veren Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal, yerel seçimlerde de Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

Ünsal, adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada "CHP Atatürk'ten sonra çizgisinden ayrılmıştır. CHP Ey Türk Gençliği'nin partisi olmaktan çıkmışortanın solu yerine tamamen merkez sağa açılmış bir parti haline gelmiştir" dedi.

Diğer adayların taşıdığı dokunulmazlık zırhına sahip olmadığını kaydeden Ünsal, "Cumhur Eşref Ünsal köylü çocuğudur. Halkın içindedir" ifadelerini kullandı. 

Ünsal, CHP'yi tüzükten başlayarak yeniden şekillendireceğini belirterek "Halkın sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü halkın içindeyim, aynı sorunları yaşıyorum" dedi.

Cumhur Eşref Ünsal açıklamasında "Isparta bugüne kadar Türkiye'nin idaresinde çok sayıda temsilci göndermiştir. Biz de yeni dönemde CHP'yi iktidara taşımak ve Isparta'nın yeni başbakanını çıkarmak için yola çıktık" dedi.

Ancak, CHP'de tüzük gereği Ünsal'ın aday olabilmesi için 122 delegenin desteğini alması gerekiyor.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum