Kılıçdaroğlu'nun Yollarına Gül Dökecekler

Kılıçdaroğlu'nun Yollarına Gül Dökecekler

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2017 15:02
Kılıçdaroğlu'nun Yollarına Gül Dökecekler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan, İstanbul’a ‘adalet’ yürüyüşü devam ediyor. CHP Isparta il Örgütü Genel Başkanlarının yürüyüşüne destek olmak için bu akşam Sakarya’ya gidecek. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Düzce’de yola hayvan gübresi dökülmesine karşı, yürüyüş güzergahına Isparta gülü dökeceklerini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 17. gününe giren ‘adalet’ yürüyüşü devam ediyor. Her gün farklı illerden parti örgütleri yürüyüşe destek olmak için Genel Başkanları ile birlikte yürüyor. CHP Isparta İl Örgütü de Genel Başkanları ile birlikte yürümek için bugün gece Sakarya’ya doğru yola çıkacak. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy yürüyüşte Isparta’nın adını duyuracak bir etkinlik hazırlığında olduklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, “Sakarya’da Genel Başkanımız ile birlikte yürümek için, Cumartesi günü gece 12’de Isparta’dan yola çıkıyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün Düzce’de Genel Başkanımızın konaklayacağı yere hayvan tersi döktüler. Bizde buna cevap olsun diye Isparta’dan gül çiçeği götürerek yürüyüş güzergahına dökeceğiz. Gül çiçeklerini hazırladık. Pazar günü gülleri genel başkanımızın yoluna dökerek hem destek olacağız hem de Isparta’nın adını duyuracağız” dedi.

Isparta’da yapılacak adalet yürüyüşü ile ilgili hazırlıklarını da tamamladıklarını belirten Ersoy “Pazartesi günü ise Isparta’da saat 17’de bir adalet yürüyüşümüz olacak. Yürüyüş Kaymakkkapı meydanından başlayacak ve Adalet Sarayına kadar ‘adalet’ yürüyeceğiz. Yürüyüşle ilgili Isparta Valiliğine başvurularımızı yaptık” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.