Kılık Rahmani Proje Şeytani

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, TBMM’de yaptığı konuşmada İmralı tutanaklarını gündeme getirdi. Kormaz, “Rahmani kılığa bürünüp, şeytani projelerin eşbaşkanlarını tarih yazacak, evlatlarımız da okuyacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2013 11:45
Kılık Rahmani Proje Şeytani

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, TBMM’de yaptığı konuşmada İmralı tutanaklarını gündeme getirdi. Kormaz, “Rahmani kılığa bürünüp, şeytani projelerin eşbaşkanlarını tarih yazacak, evlatlarımız da okuyacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde yaptığı konuşmada kamuoyunda ‘Çözüm Süreci’ olarak anılan İmralı görüşmelerini ve İmralı tutanaklarını gündeme getirdi.

EŞBAŞKAN GÖNDERMESİ
Hükümete çok sert eleştiriler yönelten Milletvekili Korkmaz, Başbakan Erdoğan “Biz Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanıyız” ifadelerine göndermede bulunarak “Rahmani kılığa bürünüp, şeytani projelerin eşbaşkanlarını onların yol arkadaşlarını tarih yazacak, evlatlarımız da okuyacak” dedi.

ELİNDEN GELSE MUHALEFETİ
MECLİSE SOKMAYACAK
Korkmaz TBMM’de yaptığı konuşmada “AKP’nin getirdiği grup önerisinde, genel kurulun çalışma saatleri ve meclis gündemi değiştirilmeye çalışılıyor. Her zaman yaptığı şey, AKP’nin!... Elinden gelse sözlüklerden uzlaşma, mutabakat, gibi sözcükleri çıkaracak. Muhalefeti meclise sokmayacak. Hiçbir parlamenter sistemde olmadığı kadar, sayın başbakan yetkilerini despotça kullanıyor, bunu da yeterli görmüyor, başkanlık sisteminde dahi olmayan yetkileri istiyor. Onu da AKP sözcüleri allayıp pulluyor, Türk usulü başkanlık sistemi diye” ifadelerini kullandı.

TERÖR PAZARLIĞI
Ülkede bir terör pazarlığının oluştuğunu kaydeden Milletvekili Korkmaz, “Terörle pazarlığın oluşturduğu ülke gündemi o kadar ağır, bu ülkeyi sevenler o kadar umutsuz ki, çalışma saatlerini şöyle yapsan ne olur, böyle yapsan ne olur!... 14 yıl önce neredeyse salya sümük Kenya’dan paketlenip, iş başındaki Sayın Ecevit’in kurduğu azınlık hükümetine teslim edilen bebek katili, ağlamaklı “ne isterseniz yaparım. Yeter ki bana bir şey yapmayın” diye yalvarıyordu. Şimdi hükümeti karşısına almış, ülkemizin egemenlik haklarının pazarlığını yapıyor” dedi.

MÜEBBET MAHKUM MUHATTAP MAHKUM OLDU
Korkmaz, “Terörle pazarlık yapıyorsunuz dediğimizde de, Oslo müzakere tutanakları ortaya çıktığında da önce alev çıktı ağızlarından yalanladılar, inkâr ettiler, hakaret ettiler. Sonrada söylediklerinin hepsini yutmak zorunda kaldılar. BDP’nin genel başkanı Erbil’de diyor ki, “biz sızdırmadık, ama o konuşulanlar ile tutanaklar büyük benzerlik taşıyor. Sızdıranın kim olduğunu araştırıyoruz ” diyor. Dikkat edelim arkadaşlar. Bunlar konuşulmadı denilmiyor. Kim sızdırdı? Gazete niye bunu yazdı diyor? Yani 14 yıl önce Türk askerinin karşısında süt dökmüş kedi gibi duran katil bugünün “müebbet mahkûmunu” “muhatap mahkûm” yaparken sen utanmıyorsun da, bunu Türk Milletine duyuranlar mı utanacak?” diye sordu.

NİYET BİRLİKTELİĞİNİZ VAR
AKP’yi PKK ile niyet birlikteliği yapmakla suçlayan Korkmaz, “AKP Milletin gözünde gerçekleri gözleme ve perdeleme faaliyetlerinde açığa düşmüş, suçüstü yakalanmıştır. AKP ve PKK’nın niyet birlikteliğini perdeleyen, “ Canım! Tüm PKK’lılar kötü değil, aralarında namaz kılanlar bile var, iyileri de var. Biz iyileri muhatap alıyoruz ” saptırmaları hep bu yüzdendi. Gizli gündemlerini uygulamak! Teröristlerle pazarlık sürecinde neler neler konuşulmamış ki! PKK’nın, AKP’nin kullandığı terimler, kelimeler hemen hemen aynısı… 35 Bin kişinin katilinin, bu mecliste yemin etmiş Milletvekillerine ve onlar aracılığı ile AKP hükümetine verdiği ev ödevlerinde de bunu görebilirsiniz. Bu konular önceki pazarlıklarda konuşulmasa, “yapılacak edilecek, böyle olacak” gibi şartlı cümleler mi kurulur?” sorusunu yöneltti.

PKK’YA TAAHHÜT EDİLMİŞ
Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın “Rejim değişikliği olacak, yepyeni bir Cumhuriyet kurulacak. Demokratik özerklik telaffuz edilmeden Avrupa yerel özerklik şartına, Türkiye’nin koyduğu çekince kaldırılacak. Aynen İspanya da olduğu gibi halkların kendi aralarında ki dayanışma ve kültürü garanti altına alınacak. Kolektif hatlar, Kürt Reformu Yasası çıkarılacak. Hakikat ve akil adımlar komisyonu kurulacak. Ev hapsi yada genel affa gerek kalmayacak. Hepimiz özgür olacağız” sözlerini hatırlatan Milletvekili Korkmaz, “Tüm bunlar PKK’ya nerdeyse taahhüt edilmiş gibi konuşuyor. Arkasından da Tayyip beyin başkanlığını destekleriz diyor” şeklinde konuştu.

MÜCADELE Mİ MÜZAKERE Mİ?
Bazı yazarları da eleştiren Korkmaz, “AKP-PKK pazarlıkları sürerken, bazı görevlendirilmiş yazar-çizer takımı da. İngiliz yardakçısı Ali Kemali aratmayacak yazılar yazıyorlar. MHP’yi suçluyorlar, Türk Milliyetçilerine hakaret edip ayaklarının altına alıyorlar. AKP çözüm yanlısı, MHP’ de bunun önündeki engelmiş gibi, papağanlar misali aynı nakaratı tekrarlıyorlar. Bir milletin onuru, haysiyeti, şerefi hak getire… Onlara on bininci kere tekrar ediyoruz. Terörle mücadelede AKP, MHP’den ne istemişte eli böğründe kalmış, MHP yardımcı olmamış? Kastettiğiniz, terörle müzakere ise binlerce şehit ve gazinin üzerine ne bizim ne sizin nede başka birinin pazarlık etme yetkisi, ayrıcalığı yok. Olamaz” dedi.

KILIK RAHMANİ, PROJE ŞEYTANİ
Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Şehit anasına, babasına, eşine, evladına sordun mu da pazarlık masasına oturuyorsun… Oğlun gemicikler alırken Sayın Başbakan, onlara evladını askere gönderiyor musun diye sordun mu? O halde MHP’ den bu vefasızlığa, bu onursuzluğa nasıl katkı vermesini beklersin. Tüm dünya yıkılsa, altında bizler kalsak, Iğdır’lı, Antep’li, Kayseri’li, Isparta’lı, Mersin’li, Yozgat’lı şehidimizin hesabını sormadan bu canilerle helalleşmemiz mümkün değildir. Şehitleri ölü sanmayın, onlar diridir diyen Yüce kitabimiz “Şehitlerin yeri Peygamberimizin yanıdır” diyen Sevgili Peygamberimiz rehberimiz olduğu sürece şehidi küçümsemenin, Peygamberlere hakaret etmek olduğunu unutmayacağız, unutturmayacağız. Kendisine hakaret edilen bu millet hem bu dünyada hem de ruz-i mahşerde bunun hesabını mutlaka soracaktır. Rahmani kılığa bürünüp, şeytani projelerin eşbaşkanlarını onların yol arkadaşlarını tarih yazacak, evlatlarımız da okuyacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum