Kim Getirdiyse O Götürür

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz; TBMM'de yaptığı konuşmasın da Başbakan Erdoğan'a seslendi "Dış Güçlerin Operasyonuyla Gelenler Dış Güçlerin Operasyonuyla Giderler"

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2014 14:44
Kim Getirdiyse O Götürür

TBMM Genel Kurulunda yerinden söz isteyen Korkmaz konuşmasın da; “Sayın Başkan, sözlerimin başında, Türk milletinin kahraman evladı, İstanbul Milletvekili Sayın Engin Alan Paşa’yı sevgiyle, saygıyla anıyoruz ve hatırlatıyoruz ki ilahi adaletten hiç kimse kaçamayacaktır. Sayın Başbakan “Bir yargı mensubu maaşıyla yılda 20-22 defa nasıl yurt dışına çıkabilir?” diyor. 35 yıl önce simit satarak hayata atılan bir başbakan nasıl dünyanın sekizinci en zengin başbakanı olabiliyorsa, oğulları daha ağızı süt kokarken nasıl fabrikalar ve gemicikler sahibi olabiliyorsa, bakan oğulları nasıl milyon dolarlık villa sahibi olabiliyorsa, bir kamu bankasının genel müdürünün evinde 4,5 milyon dolar nasıl istiflenebiliyor ise yönetiminizde o da olur Sayın Başbakan. Değerli milletvekilleri, Sayın Başbakan meydanlarda, televizyonlarda hırsızlıkları, yolsuzlukları hiç ağzına almıyor, bilinen tekrarlara devam ediyor “dış güçler, operasyon” diye. Bilmiyor musun, Sayın Başbakan, dış güçlerin operasyonuyla gelenler dış güçlerin operasyonuyla giderler? Vatandaş soruyor: Savcıya, polise bağırdığın kadar ne zaman hırsızlara, yolsuzlara bağıracaksın?” diye sordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum