Kimse Kesesinden Vermiyor

Kimse Kesesinden Vermiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2015 12:14
Kimse Kesesinden Vermiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, seçim çalışmaları kapsamında Sütçüler İlçesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Adayı Okutan, bölgeyi ve bölge insanının hayatını yakından tanıdığını söylerken, tarımsal ve hayvancılık anlamında parti olarak yapabilecekleri çalışmaları anlattı. Akşam saatlerinde Kesme’ye geçen Okutan, burada vatandaşlarla gecenin geç vaktine kadar sohbet ederken, geceyi bu köyde geçirdi. Okutan ikinci güne gül bahçelerinde gül toplayarak başladı ve gül işleme tesislerinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Adayı Okutan, Kesme’nin gülcülükle de uğraşmasının sevindirici olduğunu söyleyerek, üreticinin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

MHP Isparta 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan seçim çalışmaları kapsamında iki günlük Sütçüler programı gerçekleştirdi. Program kapsamında cuma günü sabah Sütçüler Merkeze gelen Milletvekili Adayı Okutan, ilçe merkezinde pazar esnafı ve ilçe esnafları ile vatandaşlarla bir araya geldi. Okutan, buradaki ziyaretinin ardından Sığırlık, Beydilli, Çobanisa, Yeniköy, Kasımlar ve Kesme ile civar köylerini gezdi.
Geceyi Kesme’de geçiren MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, 8 Haziran’da iktidar olarak yapacakları çalışmaları anlattı. Parti olarak, çiftçi, esnaf ve emeklilere yönelik yapacaklarından bahseden Okutan, bölge insanının devamlı göç verdiğini, verilen göçün geri kazandırılması gerektiğini dile getirdi. Okutan, köyde hayvancılığı, bahçesini terk eden gençlerin bugün değişik illerde yevmiye karşılığında çalıştığını kaydetti. Okutan, “Buralardan göçen insanlarımız kendi işinin sahibi olabilir. Az bir yerden çok para kazanabilir” dedi.

Sütçüler bölgesinde hayvancılığın mutlak şekilde yapılmasını ve bunun da devlet tarafından teşvik edilmesi gerektiğine değinen MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, “Bu yöreye uygun çok güzel projeler gerçekleştirebiliriz” şeklinde konuştu.

Geceyi geçirdiği Kesme Köyü’nün gülcülüğe girişinin kendisini sevindirdiğini belirten Okutan, gülcülüğün Isparta’da geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Çay, fındık gibi ürünlerin teşvik kapsamından yararlandırıldığını belirten Okutan, “İktidarımızda gülü destekleyeceğiz. Ama yetmez bunun yanında lavanta, yine bu bölgelerde yetişen nane, kekik ve benzeri ürünlerimizde desteklenecek. Biz daha çok para kazanacağız, pazara daha güçlü ve daha ucuz girme fırsatını yakalayacağız” görüşlerinde bulundu.

Gülcülüğün daha güçlü bir şekilde tekelinin Isparta’da olacağını da söyleyen Okutan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlardan da bahsetti. Sütçüler Merkezindeki ziyaretleri sırasında yaşlı bir bayanın ‘Oğlum siz iktidara geldiğinizde yardımlarımızı kesecekmişsiniz. Öyle diyorlar, aman kesmeyin’ sözü üzerine çok üzüldüğünü ifade eden Okutan, böyle bir şeyin olamayacağını aktararak, “Kimse kesesinden vermiyor. Kimsenin bu konuda tereddüdü olmasın. Biz ayrıca herkesi kucaklayacağız. Parti ayrımı yapılmaksızın ihtiyaç sahiplerimize şu andaki yardımların çok daha fazlasını gerçekleştirmiş olacağız. Ayrımcılık yapmayacağız” dedi.

MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, çalışmalarının ikinci gününde sabah saatlerinde başladığı Kartöz, Darıbükü, Sarıkök, Belence, Ayvalıpınar, Sipahiler, Pazarköy’den başlattı. Okutan tüm gün çalışmalarını Anamas Yaylası eteklerinde vatandaşlarla kucaklaşarak geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum