Kimseden ‘Ses’ Yok

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, kendisinin Isparta için yapacağı projeleri kamuoyuna açıklamasına rağmen, seçimlere iki hafta kala hiçbir adayın henüz projelerini açıklamadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2014 18:44
Kimseden ‘Ses’ Yok

Geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısı ile projelerini kamuoyuna açıklayan Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çakan ve Belediye Meclis Üyesi adayları bu doğrultuda dün çarşı merkezindeki Türk Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Türk Telekom’un hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Çakan, ilk olarak Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen’i makamında ziyaret etmek istedi. Ancak, Müdür Taşdöğen’in çeşitli toplantılar için il dışında olmasında dolayı bu ziyaret gerçekleşemedi. Bunun üzerine Çakan, müdürlük binasındaki tüm birimlere tek tek girerek görevlilerle görüşmeler yaptı ve onların sorunlarını dinledi.

Süleyman Çakan, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Türk Telekom gerek ülkemiz, gerekse ilimiz açısından çok önemli kurum ve kuruluşlardır. Zira, haberleşme olgusu her geçen gün daha ileri noktalara doğru gelişerek ilerlemektedir. Bizde bu doğrultuda bugün bu kurumumuzu ziyaret ettik. Saadet Partisi olarak yerel seçimler öncesi yaptığımız bu ziyaretlerde halkımızın dertlerini dinliyoruz ve tüm bu sorunlara milli görüş belediyeciliği olarak çözüm bulacağımızın sözünü veriyoruz. Halkımızla görüşüyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Kendimizi anlatıyoruz.

Bilindiği gibi; Saadet Partisi Belediye Başkan adayı olarak; 12 Mart Çarşamba günü Isparta için yapacağım projelerimi resmi olarak kamuoyuna açıklamıştım. O gün bu konuda ilk olarak basın toplantısı yapmış, ardından da akşam Kanal32 Televizyonuna çıkarak canlı yayında projelerimi açıklamıştım. İnşaallah 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Isparta halkının teveccühleriyle Belediye Başkanlık görevine seçilirsem bu projeleri Isparta için hayata geçireceğim.

Biz ziyaretlerimizde ve basına yaptığımız açıklamalarda Gölcük’e Ekolojik Projemiz var dedik. Hemen ardından bir partinin Belediye Başkan Adayı bu projemizi alıp, Gölcük’e yapay görseller koymaya ve orayı Akuapark’a çevirecek projesinin olduğunu açıkladı. Bu ve buna benzer örnekleri çoğaltabiliriz. Sonuçta, bizim projelerimiz diğer parti ve adaylara örnek teşkil ediyor ki, bu durumlar ortaya çıkıyor.

Biz projelerimizi kamuoyuna açıklayalı 4 - 5 gün geçmesine rağmen, henüz hiçbir parti ve belediye başkan adayından yapacakları projelerle ilgili kamuoyuna ciddi bir açıklama yapılmadı. Yani, kimseden henüz ses – seda yok. Ama biz projelerimizi açıkladık ve şimdi yaptığımız ziyaretlerde bu projelerimizin detaylarını halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.