Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayız

Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2018 13:21
Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayız

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ‘AK Parti geldiğinde belediye işçilerini çıkaracak’ dedikodularına sert çıktı. Gökgöz, “biz kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Benim milletvekili olarak taahhüdümdür” dedi.

Milletvekili Gökgöz, şu açıklamalarda bulundu:  “Üstüne basa basa söylüyorum hiçbir belediye personelinin ekmeği ile oynamayacağız. Bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Rövanş peşinde değiliz. Isparta’nın milletvekili olarak ben bunu taahhüt ediyorum. Biz hiç rövanş peşinde olmayacağız. Isparta halkına sadece hizmet gayemiz var. Sadece ve sadece bunun gayreti ve azmi içerisindeyiz. Isparta Belediyesi’nde çalışan hiçbir işçimizin işinden çıkarılma, bir yere sürülme, bir yere atılma, gönderilme gibi bir durum söz konusu değildir. Bunlar spekülatif haberlerdir. Ortamı zedelemek adına yapılmış dedikodulardır. Bizler Cumhur İttifakı’na bağlı olarak hareket edeceğiz. Hiçbir adayla problemimiz olmayacak. Biz milletimize hizmet noktasında projelerimizi anlatacağız, kendimizi ifade edeceğiz ve takdiri millete bırakacağız. 31 Mart’ta da aziz milletimizin hür iradesiyle sandığa yansıyacak oylarla birlikte hep birlikte Isparta’nın AK Parti belediyeciliği bayramı ile halkımızı buluşturacağız. Bizim kimsenin ekmeği ile kimsenin düzeni ile problemimiz ve derdimiz yok. Bunlar AK Parti belediyeciliğinin kazanılmaması için üretilen haberlerden ibarettir. Kimse itibar etmesin. Biz sadece hizmet noktasında varız. Kimsenin ekmeğiyle aşıyla oynama gibi gayemiz ve hedefimiz yok. Isparta’nın birçok sorunu ve problemi var. Bizler bu soruların çözümüne yönelik çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.