Kimsenin İşiyle Aşıyla Oynamayız!

Kimsenin İşiyle Aşıyla Oynamayız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2019 12:46
Kimsenin İşiyle Aşıyla Oynamayız!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘Belediyede yeni bir yönetim geldiğinde herkesi değiştirecek’ düşüncesinin yanlış olduğuna değinerek, “Çalışanlar çıkacak, yeniden eleman alınacak düşüncesi doğru bir yaklaşım değil” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta kamuoyuna önemli bir mesaj verdi. Başdeğirmen, ‘mevcut çalışanların işten çıkarılacağı, yerlerine yenilerinin alınacağı’ hususunun doğru bir yaklaşım olmadığını belirtti. Başdeğirmen, “Biz hiç kimsenin işiyle, aşıyla oynamayız. Aramızda olan hiç kimsede ‘birisini çıkarda benim çocuğumu işe al’ zihniyetinde değil. Belediyede belli bir sayıda çalışanımız var. Bu çalışan arkadaşlarımızdan emekli olanlar, işinden ayrılanlar, yeni yatırımlardan dolayı doğabilecek iş ihtiyaçları olabilir. Bu istihdamı sağlarken de belli bir sıralamaya gideceğiz. Önceliğimiz yetim olacak, anne babası yoksa bulunmuyorsa, ev hanesinde çalışan yoksa bunlar ilk derecede değerlendirilecek vatandaşlarımız olacak. Vebale girmek istemiyoruz, bunların sıralamalarını yapacağız. Biz bu sıralamayı yapamazsak, dürüst, ilkeli, eşit ve adaletli dediğimiz o hizmetleri yerine getirmemiş oluruz” mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.