Kimsenin Psikolojisini Bozmayın

AK Parti Milletvekili Recep Özel'in '574 Cemmat Kız Evi tespit ettik' açıklamalarına Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay'dan sert cevap geldi. Gencay, Özel'e "İstihbaratçı mısın?" imasında da bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2014 23:09
Kimsenin Psikolojisini Bozmayın

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Recep Özel'in Isparta'da Gülen Cemaatine ait 574 kız evi tespit ettiklerini belirtmesine ilk tepki Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay'dan geldi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, açıklamasında "Sayın Özel, 574 ev tespit ettiğini söylemiş. Sanki istihbaratçı kendisi. Seçime bunları alet etmeyin. kimsenin psikolojisini bozmayın. O çocuklar bu konularla ilgisiz. Kendi aranızdaki tartışmayı gencecik çocuklarımızın psikolojilerini bozacak şekilde gündeme getirmeyin" dedi.

Gencay, AK Parti Milletvekili Özel'e seslenerek "Eğer Milletvekili iseniz görevinizi yapın" dedi.

AK Parti Milletvekili Özel, “Sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç hani bazen Başbakan’ın bildiklerini siz bilseniz diyor ya işte bu daha bir kısmı. Başbakan iyi tahammül ediyor. Isparta’da tespit ettiğimiz cemaate ait 574 kız evi var. Geçen gün partiye bu evlerde kalan bazı kızlarımız geldi. Resmen ağlıyorlardı her gün kendilerine istemedikleri halde beddua ettirildiğini, baskı yapıldığını anlattılar. Şimdi o kızlarımız için yurt ayarlamaya çalışıyoruz” demişti.

RECEP ÖZEL'İN ÇOK TARTIŞILACAK AÇIKLAMALARI İÇİN
AŞAĞIDAKİ HABER BAŞLIKLARINI TIKLAYABİLİRSİNİZ


O KIZLAR AĞLAYARAK PARTİYE GELDİ

KALDIĞI OTEL ODASINA KAMERA YERLEŞTİRMİŞLER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum